bedrijfslening in Rheeveld

  • Home
  • bedrijfslening in Rheeveld

bedrijfslening in Rheeveld

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Rheeveld

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Rheeveld. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een bedrijfslening, waarmee jouw innovatieve idee in Rheeveld werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een bedrijfslening. Gedurende de looptijd van een bedrijfslening kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Rheeveld. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een bedrijfslening in Rheeveld? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een bedrijfslening in Rheeveld aan te vragen.

bedrijfslening op maat in Rheeveld

Persoonlijke benadering & maatwerk

Geen onderneming is hetzelfde, daarom kijken wij samen met jou welke financieringsvorm het best bij je situatie past. Dit kan een bedrijfslening zijn, maar bijvoorbeeld ook een zakelijke lening, werkkapitaal of starterslening. Door deze maatwerk benadering hebben wij met het MKB Fonds Drenthe de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan vele succesvolle projecten, die samen goed zijn voor meer dan 500 arbeidsplaatsen in Drenthe. Door deze stimulering van de werkgelegenheid én het bedrijfsleven in Drenthe, bieden we perspectief aan alle inwoners van onze mooie provincie om zowel nu, als in de toekomst, te kunnen wonen, werken en ondernemen in Drenthe.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Rheeveld

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een bedrijfslening in Rheeveld, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een bedrijfslening in Rheeveld? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Interesse in onze plannen

Toen ik voor financiering contact opnam met het MKB Fonds Drenthe raakte alles in een stroomversnelling. Het was een interessant proces om met elkaar mee te maken. In verschillende gesprekken zijn we met het MKB Fonds de diepte ingegaan. Dave en Emmy leggen verschillende accenten waardoor ze blinde vlekken vermijden. Opvallend was dat ze vooral geïnteresseerd waren in de ondernemers achter de plannen.

Gert IJszenga directeur Campooz Group
Doe de financieringscheck