zakelijke lening in Balloo

  • Home
  • zakelijke lening in Balloo

Op zoek naar een zakelijke lening in Balloo?

MKB Fonds Drenthe is er voor ambitieuze ondernemers uit Balloo

Heb je een innovatief idee of wil je jouw onderneming in Balloo opschalen? MKB Fonds Drenthe biedt financieringen op maat aan voor ondernemers uit Balloo. Dit doen we bijvoorbeeld met een zakelijke lening, waarmee je de mogelijkheid krijgt om jouw idee verder te ontwikkelen, het op de markt te brengen of om dit op te schalen. En bij MKB Fonds Drenthe zijn we niet enkel geldschieters. Naast het verstrekken van een zakelijke lening kun je tijdens de looptijd te allen tijde gebruik maken van van ons brede netwerk met waardevolle connecties. Je moet hierbij denken aan diverse bedrijven in uiteenlopende branches, deskundigen in verschillende vakgebieden en mogelijk potentiële klanten in de omgeving van Balloo. Op deze manier helpt MKB Fonds Drenthe je niet alleen met een financiële impuls, maar kun je ook jouw netwerk verrijken.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een zakelijke lening in Balloo voor jouw onderneming? Doe de financieringscheck om te kijken of je in aanmerking komt voor een zakelijke lening in Balloo. Heb je vragen of wil je is met iemand de mogelijkheden voor een zakelijke lening bespreken? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Een zakelijke lening afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Balloo 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een zakelijke lening kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een bedrijfsfinanciering, participatiefonds of werkkapitaal kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Balloo die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Wij kijken naar mogelijkheden en ambities

Een zakelijke lening is ook voor jou mogelijk

Het verkrijgen van financieringen bij banken is niet eenvoudig. De eisen die ze stellen voor het verkrijgen van een zakelijke lening in Balloo zijn hoog, de feiten moeten voor een bank kloppen en de risico’s mogen niet te hoog zijn. Voor de potentie van jouw innovatieve idee en voor jou als enthousiaste ondernemer is helaas te weinig oog. En dit is exact waar MKB Fonds Drenthe wel naar kijkt. Krijg je een zakelijke lening bij je bank in Balloo niet rond voor jouw innovatieve idee of project? Onze investment managers kijken graag met je naar de potentie van jouw idee en de bijdrage ervan aan de werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming van onze provincie. Geloven zij in je idee of project? Dan bekijken we met welke financieringsvorm we jouw ambities werkelijkheid kunnen te laten worden. Heb je een zakelijke lening nodig voor je onderneming in Balloo? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat het MKB Fonds Drenthe voor jou kan betekenen 

Neem nu contact op

Geloven in succes!

Wij geloofden absoluut in onze kracht, maar de bank wilde garanties zien. Op aanraden van onze accountant hebben we contact gezocht met het MKB Fonds Drenthe om te kijken naar andere financieringsmogelijkheden. Zij kwamen bij ons langs voor ons verhaal, werden enthousiast en hebben ons uiteindelijk fantastisch geholpen.


Rick Melenhorst
Kwekerij Melenhorst
Doe de financieringscheck