zakelijke lening in Oosterse Bos

  • Home
  • zakelijke lening in Oosterse Bos

MKB Fonds Drenthe: Voor een zakelijke lening in Oosterse Bos

Financieringen voor MKB bedrijven in Oosterse Bos

Namens de provincie Drenthe biedt het MKB Fonds Drenthe ondernemers uit Oosterse Bos de mogelijkheid om een zakelijke lening af te sluiten. En naast deze financieringsvorm bieden we nog vele andere financieringsmogelijkheden aan ondernemers om hun innovatieve idee tot stand te laten komen of om hun onderneming in Oosterse Bos te laten groeien. Op deze manier willen wij Drentse ondernemers ondersteunen en ondernemend Drenthe nog mooier maken. En het MKB Fonds Drenthe biedt jou als ondernemer uit Oosterse Bos niet enkel financieringsvormen aan. We beschikken namelijk ook over een breed netwerk aan ondernemers, deskundigen en mogelijk zelfs potentiële klanten. Gedurende de looptijd van jouw zakelijke lening in Oosterse Bos zorgen wij dat je met de juiste mensen en bedrijven in contact komt om jouw idee of onderneming verder te helpen. Op deze manier krijg je bij ons niet alleen een zakelijke lening, maar ook een enorm netwerk die je ten volste kunt benutten.

Met onze financieringscheck kun je eenvoudig bekijken of je aan de voorwaarden voor een zakelijke lening in Oosterse Bos voldoet.

Een zakelijke lening afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Oosterse Bos 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een zakelijke lening kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een participatiefonds, bedrijfsfinanciering of achtergestelde lening kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Oosterse Bos die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

zakelijke lening voor startende en bestaande ondernemingen

Als een bancaire lening niet tot de mogelijkheden behoort

MKB Fonds Drenthe biedt ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om innovatieve projecten of ondernemingen te financieren, op het moment dat een bank hierin een voor hen te groot risico ziet. Voor het verstrekken van een zakelijke lening in Oosterse Bos kijken wij uiteraard naar de haalbaarheid en risico’s, maar vooral naar wat het de provincie Drenthe oplevert. Neemt de werkgelegenheid bijvoorbeeld toe of draagt het bij aan de verduurzaming en/of verschoning van onze provincie? Dan zijn het projecten en ondernemingen die bij ons in aanmerking komen voor een zakelijke lening of andere vorm van financiering. 

Zoek je een zakelijke lening in Oosterse Bos en is een bancaire lening geen mogelijkheid voor je? Neem dan vooral contact met ons op. Samen bekijken we welke financieringsmogelijkheden van MKB Fonds Drenthe passen bij jouw onderneming, ambities en behoeften.

Neem nu contact op

Ambitieuze plannen!

Wij hebben het Fonds gevraagd om samen met de bank naar onze ambitieuze plannen te kijken, dit heeft geresulteerd in een prima resultaat, waarmee dit bedrijf de toekomst zonnig tegemoet ziet’.


Jos Wijland
Châteauhotel De Havixhorst
Doe de financieringscheck