Voor welk fonds komt u in aanmerking?

MKB Fonds Drenthe bestaat uit twee fondsen. Een fonds gericht op Innovatie en een fonds gericht op Ontwikkeling en Groei.

Innovatie

Met het fonds gericht op Innovatie wil de provincie Drenthe de innovatiekracht van het Drentse MKB stimuleren in de vorm van microkredieten en innovatiekredieten, op basis van professionele beoordelingen van uw businesscase. Bent u een innovatieve MKB-er in de provincie Drenthe, neem dan vooral contact met ons op.

Ontwikkeling en Groei

Met het fonds gericht op Ontwikkeling en Groei wil de provincie Drenthe bedrijven, projecten en initiatieven (met een bijzonder publiek belang) ondersteunen. Dit gaat veelal om kansrijke businesscases die via de private kapitaalmarkt vanwege het hoge risico, moeilijk te financieren zijn. Dit fonds wordt zo breed mogelijk ingezet en ondersteunt ook initiatieven op het gebied van toerisme en cultuur. Belangrijke criteria zijn, naast een kansrijke businesscase, het creƫren of behouden van werkgelegenheid in de provincie Drenthe. Voelt u zich aangesproken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op