achtergestelde lening in Coevorden

  • Home
  • achtergestelde lening in Coevorden

achtergestelde lening in Coevorden

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Coevorden

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Coevorden. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een achtergestelde lening, waarmee jouw innovatieve idee in Coevorden werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een achtergestelde lening. Gedurende de looptijd van een achtergestelde lening kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Coevorden. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een achtergestelde lening in Coevorden? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een achtergestelde lening in Coevorden aan te vragen.

Een achtergestelde lening afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Coevorden 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een achtergestelde lening kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een bedrijfsfinanciering, achtergestelde lening of starterslening kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Coevorden die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Wij kijken naar mogelijkheden en ambities

Een achtergestelde lening is ook voor jou mogelijk

Het verkrijgen van financieringen bij banken is niet eenvoudig. De eisen die ze stellen voor het verkrijgen van een achtergestelde lening in Coevorden zijn hoog, de feiten moeten voor een bank kloppen en de risico’s mogen niet te hoog zijn. Voor de potentie van jouw innovatieve idee en voor jou als enthousiaste ondernemer is helaas te weinig oog. En dit is exact waar MKB Fonds Drenthe wel naar kijkt. Krijg je een achtergestelde lening bij je bank in Coevorden niet rond voor jouw innovatieve idee of project? Onze investment managers kijken graag met je naar de potentie van jouw idee en de bijdrage ervan aan de werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming van onze provincie. Geloven zij in je idee of project? Dan bekijken we met welke financieringsvorm we jouw ambities werkelijkheid kunnen te laten worden. Heb je een achtergestelde lening nodig voor je onderneming in Coevorden? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat het MKB Fonds Drenthe voor jou kan betekenen 

Neem nu contact op

Makkelijk benaderbaar maar wel kritisch

Het MKB Fonds Drenthe is makkelijk benaderbaar maar wel kritisch en hebben flink druk op het proces en de plannen gezet. En dat voelde overigens goed hoor. Daar krijg je als ondernemer alleen maar vertrouwen van. Ja, we zijn goed geholpen door het MKB Fonds Drenthe.


Manilde Matthijssen
vennoot, Tralaluna
Doe de financieringscheck