Zakelijke lening

Zakelijke lening voor MKB-ers

Als Drentse MKB-er wilt u snel en doeltreffend kunnen ondernemen. Daar is ondernemerskracht, kennis én geld voor nodig. Bent u toe aan een nieuwe fase in de groei van uw bedrijf, maar is uw bank terughoudend met het verstrekken van een zakelijke lening of krediet? Dan is een zakelijke financiering van het MKB Fonds Drenthe wellicht iets voor u. Wij lenen geld aan Drentse ondernemers die willen groeien en innoveren. Doe onze financieringscheck, dan weet u in enkele muisklikken of wij ook ú kunnen helpen.

Financiering én coaching

Bij MKB Fonds Drenthe bieden we u meer dan alleen een financiering of zakelijke lening. Zowel tijdens de aanvraag als gedurende de looptijd van uw financiering kunt u rekenen op de deskundige begeleiding van onze investment managers Dave de Groot en Emmy Saimi-Roozeboom. Vanaf het eerste contact begeleiden zij u bij de keuze voor de best passende financieringsvorm. Professioneel maatwerk dus! Maar dat is niet alles. Tijdens de gehele looptijd van uw lening zijn Dave en Emmy uw sparringpartner en deskundige coaches. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons uitgebreide zakelijke netwerk aan contacten waarbij u in contact komt met andere ondernemers en potentiële klanten voor uw onderneming. Dat maakt MKB Fonds Drenthe tot een waardevolle financieringspartner die verder gaat dan andere financiers.

Zakelijke ambitie voor Drentse MKB-ers

MKB Fonds Drenthe is er zowel voor startende ondernemingen, als voor bestaande ondernemingen met een groeiambitie. Dankzij onze aanpak kunnen wij ook úw innovatieve project een kans bieden. Zo hielpen wij al vele Drentse ondernemingen met het waarmaken van hun prachtige plannen en ambitieuze ideeën. Heeft u ook behoefte aan een zakelijke lening of krediet? Doe dan de financieringscheck, dan weet u snel of wij u kunnen helpen.

  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Reguliere terugbetaling

Makkelijk benaderbaar maar wel kritisch

Dave en Emmy zijn makkelijk benaderbaar maar wel kritisch en hebben flink druk op het proces en de plannen gezet. En dat voelde overigens goed hoor. Daar krijg je als ondernemer alleen maar vertrouwen van. Ja, we zijn goed geholpen door het MKB Fonds Drenthe.


Manilde Matthijssen
vennoot, Tralaluna
Doe de financieringscheck