Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering voor MKB-ers

Als MKB-er wil je het liefst ondernemen. Want je zit vol met ideeën en ambities die de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling kunnen brengen. Soms is daar extra kapitaal voor nodig in de vorm van een bedrijfsfinanciering of krediet voor bedrijven uit Drenthe. Heb je een aanvullende lening of krediet nodig, maar is de bank terughoudend met het verstrekken van een financiering? En beschik je momenteel zelf niet over voldoende financiële middelen om jouw project te kunnen starten? Regel een aanvullende bedrijfsfinanciering dan bij ons. Wij beschikken over kapitaal om jouw innovatieve project of groeiende onderneming alsnog verder te helpen. Dankzij onze financieringen hebben al vele kansrijke ideeën en innovatieve projecten het levenslicht gezien in Drenthe.

Bedrijfsfinanciering

Begeleiding en coaching

Is jouw bedrijf of organisatie toe aan groei en innovatie? Een bedrijfsfinanciering bij MKB Fonds Drenthe biedt vele voordelen. Profiteer tijdens de gehele looptijd van de financiering van de begeleiding en coaching door onze investment managers. Zij begeleiden je van a tot z bij de keuze voor de best passende financieringsvorm. Professioneel maatwerk dus! Bovendien kun je tijdens de looptijd gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van bedrijven en organisaties waarmee je in contact komt met tal van ondernemers en potentiële klanten. Kortom: MKB Fonds Drenthe is jouw volwaardige financieringspartner, van de eerste aanvraag tot aan het einde van de looptijd.

Groei en innovatie

MKB Fonds Drenthe is er zowel voor startende als voor bestaande Drentse ondernemingen met een groeiambitie. Daarmee geven wij innovatie een kans en helpen wij je op weg met het waarmaken van jouw plannen en ideeën. Geef je ambitie ook een kans! Inmiddels hebben al vele Drentse ondernemingen gebruik kunnen maken van een financiering voor hun innovatieve project of groeiende bedrijf. Ben je ook geïnteresseerd? Doe dan de financieringscheck, dan weet je binnen enkele muisklikken of wij je kunnen helpen.

NLInvesteert

NLInvesteert realiseert cofinancieringen voor ondernemingen die een verschil weten te maken. Samen met MKB Fonds Drenthe en Triodos hebben wij de financiering van een kleinschalige zorg locatie voor ouderen met dementie weten te realiseren. De hands-on benadering van MKB Fonds Drenthe is belangrijk geweest in het succes van dit mooie en maatschappelijk relevante project.


Anthony Hoogeveen
  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Financieringsbehoefte
  • Reguliere terugbetaling
Doe de financieringscheck