Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering voor MKB-ers

Als MKB-er wilt u het liefst ondernemen. Want u zit vol met ideeën en ambities die de groei van uw bedrijf in een stroomversnelling kunnen brengen. Soms is daar extra kapitaal voor nodig in de vorm van een bedrijfsfinanciering of krediet voor bedrijven uit Drenthe. Heeft u een aanvullende lening of krediet nodig, maar is uw bank terughoudend met het verstrekken van een financiering? En beschikt u momenteel zelf niet over voldoende financiële middelen om uw project te kunnen starten? Regel uw aanvullende bedrijfsfinanciering dan bij ons. Wij beschikken over kapitaal om uw innovatieve project of groeiende onderneming alsnog verder te helpen. Dankzij onze financieringen hebben al vele kansrijke ideeën en innovatieve projecten het levenslicht gezien in Drenthe.

Bedrijfsfinanciering

Begeleiding en coaching

Is uw bedrijf of organisatie toe aan groei en innovatie? Een bedrijfsfinanciering bij MKB Fonds Drenthe biedt u vele voordelen. Profiteer tijdens de gehele looptijd van uw financiering van de begeleiding en coaching door onze investment managers Dave de Groot en Emmy Saimi-Roozeboom. Zij begeleiden u van a tot z bij de keuze voor de best passende financieringsvorm. Professioneel maatwerk dus! Bovendien kunt u tijdens de looptijd gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van bedrijven en organisaties waarmee u in contact komt met tal van ondernemers en potentiële klanten. Kortom: MKB Fonds Drenthe is uw volwaardige financieringspartner, van de eerste aanvraag tot aan het einde van de looptijd.

Groei en innovatie

MKB Fonds Drenthe is er zowel voor startende als voor bestaande Drentse ondernemingen met een groeiambitie. Daarmee geven wij innovatie een kans en helpen wij u op weg met het waarmaken van uw plannen en ideeën. Geef uw ambitie ook een kans! Inmiddels hebben al vele Drentse ondernemingen gebruik kunnen maken van een financiering voor hun innovatieve project of groeiende bedrijf. Bent u ook geïnteresseerd? Doe dan de financieringscheck, dan weet u binnen enkele muisklikken of wij u kunnen helpen.

NLInvesteert

NLInvesteert realiseert cofinancieringen voor ondernemingen die een verschil weten te maken. Samen met MKB Fonds Drenthe en Triodos hebben wij de financiering van een kleinschalige zorg locatie voor ouderen met dementie weten te realiseren. De hands-on benadering van MKB Fonds Drenthe is belangrijk geweest in het succes van dit mooie en maatschappelijk relevante project.


Anthony Hoogeveen
  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Reguliere terugbetaling
Doe de financieringscheck