Starterslening bedrijf

Starterslening voor uw bedrijf

De start van uw eigen onderneming is een geweldig moment! Om uw bedrijf direct een vliegende start te geven is kennis én geld nodig. Want zonder voldoende financiële middelen is het lastig om te ondernemen. Heeft u behoefte aan een financiering voor uw startende Drentse onderneming en is uw bank terughoudend met de volledige financiering? En heeft u zelf onvoldoende eigen vermogen om uw bedrijf te kunnen starten? Geef uw onderneming dan tóch die stevige basis met een lening voor startende ondernemers van MKB Fonds Drenthe. Wij helpen u graag op weg!

Zakelijk starterskapitaal

Als startende ondernemer heeft u een startkapitaal nodig om uw ambitieuze project op te zetten. Onze investment managers Dave de Groot en Emmy Saimi-Roozeboom helpen u bij het verwezenlijken van uw ambities. Zij begeleiden u van a tot z bij de keuze voor de best passende financieringsvorm. Professioneel maatwerk dus! Dat is de kracht van MKB Fonds Drenthe: wij financieren én begeleiden u gedurende de hele looptijd van uw financiering. Bovendien brengen wij u in contact met een uitgebreid netwerk van bedrijven en organisaties. U komt daarmee direct in contact met medeondernemers en potentiële klanten. Tijdens de looptijd van uw financiering zijn Dave en Emmy uw volwaardige sparringpartner. Doe onze financieringscheck en u weet binnen enkele muisklikken of wij u kunnen helpen.

Ambitie en innovatie

MKB Fonds Drenthe geeft groei en ambitie een kans door geld te lenen aan startende ondernemers. Zo helpen wij u als starter op weg met het waarmaken van uw plannen en ideeën. En die aanpak werkt! Inmiddels hebben al vele startende ondernemers gebruik kunnen maken van een lening voor hun innovatieve project.

ING Bank

Door de samenwerking op te zoeken met het MKB Fonds Drenthe hebben we inmiddels meerdere innovatieve en snelgroeiende bedrijven in Drenthe kunnen helpen met een financiering. Ook na de crisis, toen sommige bedrijven een deel van hun eigen vermogen hadden zien verdampen en er onvoldoende liquiditeit aanwezig was om weer te kunnen groeien, zijn we met behulp van een achtergestelde lening van het MKB Fonds Drenthe toch in staat gebleken deze bedrijven te kunnen ondersteunen om weer uit het dal te komen. Naast het verstrekken van leningen is het MKB Fonds Drenthe met al haar expertise ook een uitstekende sparringpartner voor ondernemers.


Esdert Nuus
Adviseur Zakelijk, ING Bank
  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Reguliere terugbetaling
Doe de financieringscheck