Starterslening bedrijf

Starterslening voor jouw bedrijf

De start van je eigen onderneming is een geweldig moment! Om jouw bedrijf direct een vliegende start te geven is kennis én geld nodig. Want zonder voldoende financiële middelen is het lastig om te ondernemen. Heb je behoefte aan een financiering voor jouw startende Drentse onderneming en is de bank terughoudend met de volledige financiering? En heb je zelf onvoldoende eigen vermogen om jouw bedrijf te kunnen starten? Geef jouw onderneming dan tóch die stevige basis met een lening voor startende ondernemers van MKB Fonds Drenthe. Wij helpen je graag op weg!

Zakelijk starterskapitaal

Als startende ondernemer heb je een startkapitaal nodig om jouw ambitieuze project op te zetten. Onze investment managers helpen je bij het verwezenlijken van jouw ambities. Zij begeleiden je van a tot z bij de keuze voor de best passende financieringsvorm. Professioneel maatwerk dus! Dat is de kracht van MKB Fonds Drenthe: wij financieren én begeleiden je gedurende de hele looptijd van de financiering. Bovendien brengen wij je in contact met een uitgebreid netwerk van bedrijven en organisaties. Je komt daarmee direct in contact met medeondernemers en potentiële klanten. Tijdens de looptijd van de financiering zijn wij jouw volwaardige sparringpartner. Doe onze financieringscheck en je weet binnen enkele muisklikken of wij je kunnen helpen.

Ambitie en innovatie

MKB Fonds Drenthe geeft groei en ambitie een kans door geld te lenen aan startende ondernemers. Zo helpen wij jou als starter op weg met het waarmaken van jouw plannen en ideeën. En die aanpak werkt! Inmiddels hebben al vele startende ondernemers gebruik kunnen maken van een lening voor hun innovatieve project.

ING Bank

Door de samenwerking op te zoeken met het MKB Fonds Drenthe hebben we inmiddels meerdere innovatieve en snelgroeiende bedrijven in Drenthe kunnen helpen met een financiering. Ook na de crisis, toen sommige bedrijven een deel van hun eigen vermogen hadden zien verdampen en er onvoldoende liquiditeit aanwezig was om weer te kunnen groeien, zijn we met behulp van een achtergestelde lening van het MKB Fonds Drenthe toch in staat gebleken deze bedrijven te kunnen ondersteunen om weer uit het dal te komen. Naast het verstrekken van leningen is het MKB Fonds Drenthe met al haar expertise ook een uitstekende sparringpartner voor ondernemers.


Esdert Nuus
Adviseur Zakelijk, ING Bank
  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Financieringsbehoefte
  • Reguliere terugbetaling
Doe de financieringscheck