Achtergestelde lening

Op maat gefinancierd

Je hebt een financiering bij een andere geldverstrekker, maar komt toch geld te kort om je ambitie waar te kunnen maken? Wellicht kunnen wij helpen met een achtergestelde lening. Daarmee bieden wij jouw bedrijf een aanvulling op de bestaande financiering, zodat je tóch verder kunt met het uitvoeren van je plannen. Daarmee helpen wij je graag bij het doorontwikkelen van jouw onderneming of innovatieve project.

Achtergestelde lening

Jouw zakelijke lening

Je wilt groeien en innoveren. Je hebt prachtige plannen en ideeën in gedachten en wil het liefst direct beginnen met het uitvoeren van die innovatieve projecten. Maar je komt geld te kort en de bank wil slechts een deel van de benodigde zakelijke lening aan je verstrekken. Een achtergestelde lening van MKB Fonds Drenthe biedt dan uitkomst. Met een achtergestelde lening vullen wij jouw kredietwens aan, bovenop de huidige financiering. Zo kun je tóch verder met jouw plannen! Kies daarom, net als andere Drentse ondernemers in Drenthe voor een maatwerk financiering van het MKB Fonds.

Maatwerk financiering én begeleiding

MKB Fonds Drenthe is er zowel voor startende als voor bestaande ondernemingen in Drenthe. Wil je weten of je ook in aanmerking komt voor de aanvraag van bijvoorbeeld een achtergestelde lening? Doe dan de financieringscheck op onze website. Je weet dan in enkele muisklikken of wij jouw aanvraag in behandeling kunnen nemen. Onze investment managers staan je graag te woord met advies, begeleiding en coaching. Professioneel maatwerk dus! Vanaf het eerste contact begeleiden zij je bij de keuze voor de best passende financieringsvorm voor jouw persoonlijke situatie. Ook tijdens de looptijd van de financiering profiteer je van extra voordelen. Zo kunt je tijdens de looptijd van de lening gebruik maken van ons uitgebreide netwerk aan bedrijven en organisaties. Die meerwaarde biedt alleen MKB Fonds Drenthe. Nieuwsgierig geworden? Doe dan de financieringscheck en kom met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

Atlant.co

Het MKB Fonds Drenthe is goed bereikbaar via Dave de Groot en Emmy Saimi-Roozeboom. Hun uitstekende kennis en ervaring in de zakelijke kredietverlening zorgt voor een prettige zakenpartner, waardoor onze gezamenlijke klant kwaliteit wordt geleverd. Kwaliteit die toegevoegde waarde levert bij de realisatie van hun ambities.


Bas Hansma
Partner in Ontwikkeling & Groei
  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Financieringsbehoefte
  • Reguliere terugbetaling
Doe de financieringscheck