Achtergestelde lening

Op maat gefinancierd

Heeft u een financiering bij een andere geldverstrekker, maar komt u toch geld te kort om uw ambitie waar te kunnen maken? Wellicht kunnen wij helpen met een achtergestelde lening. Daarmee bieden wij uw bedrijf een aanvulling op uw bestaande financiering, zodat u tóch verder kunt met het uitvoeren van uw plannen. Daarmee helpen wij u graag bij het doorontwikkelen van uw onderneming of innovatieve project.

Achtergestelde lening

Uw zakelijke lening

U wilt groeien en innoveren. U heeft prachtige plannen en ideeën in gedachten en u wilt het liefst direct beginnen met het uitvoeren van die innovatieve projecten. Maar u komt geld te kort en uw bank wil slechts een deel van de benodigde zakelijke lening aan u verstrekken. Een achtergestelde lening van MKB Fonds Drenthe biedt dan uitkomst. Met een achtergestelde lening vullen wij uw kredietwens aan, bovenop uw huidige financiering. Zo kunt u tóch verder met uw plannen! Kies daarom, net als andere Drentse ondernemers in Drenthe voor een maatwerk financiering van het MKB Fonds.

Maatwerk financiering én begeleiding

MKB Fonds Drenthe is er zowel voor startende als voor bestaande ondernemingen in Drenthe. Wilt u weten of u ook in aanmerking komt voor de aanvraag van bijvoorbeeld een achtergestelde lening? Doe dan de financieringscheck op onze website. U weet dan in enkele muisklikken of wij uw aanvraag in behandeling kunnen nemen. Onze investment managers Dave de Groot en Emmy Saimi-Roozeboom staan u graag te woord met advies, begeleiding en coaching. Professioneel maatwerk dus! Vanaf het eerste contact begeleiden zij u bij de keuze voor de best passende financieringsvorm voor uw persoonlijke situatie. Ook tijdens de looptijd van uw financiering profiteert u van extra voordelen. Zo kunt u tijdens de looptijd van uw lening gebruik maken van ons uitgebreide netwerk aan bedrijven en organisaties. Die meerwaarde biedt alleen MKB Fonds Drenthe. Nieuwsgierig geworden? Doe dan de financieringscheck en kom met ons in contact. Wij helpen u graag verder!

Atlant.co

Het MKB Fonds Drenthe is goed bereikbaar via Dave de Groot en Emmy Saimi-Roozeboom. Hun uitstekende kennis en ervaring in de zakelijke kredietverlening zorgt voor een prettige zakenpartner, waardoor onze gezamenlijke klant kwaliteit wordt geleverd. Kwaliteit die toegevoegde waarde levert bij de realisatie van hun ambities.


Bas Hansma
Partner in Ontwikkeling & Groei
  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Reguliere terugbetaling
Doe de financieringscheck