Werkkapitaal

Werkkapitaal om te groeien en te innoveren

Voorraden financieren en personeelssalarissen uitbetalen; om uw onderneming in beweging te houden is werkkapitaal van essentieel belang. Niet voor niets is werkkapitaal een van de meest genoemde financieringsbehoeften door ondernemers. Heeft uw Drentse MKB-onderneming behoefte aan extra werkkapitaal en is uw bank terughoudend met een financiering? Dan nodigen wij u uit om onze financieringscheck te doen. Wij helpen u graag!

Financiering én begeleiding

Bij MKB Fonds Drenthe gaan we een stap verder dan alleen het verstrekken van een financiering. Zo kunt u tijdens de looptijd van uw financiering of lening rekenen op begeleiding van onze investment managers Dave de Groot en Emmy Saimi-Roozeboom. Zij zorgen voor coaching en begeleiding zodat uw onderneming optimaal groeien en floreren. En dankzij ons uitgebreide netwerk aan bedrijven en organisaties, komt u in contact met tal van deskundigen en potentiële klanten. Zo is MKB Fonds Drenthe een volwaardige sparringpartner en direct ook een stevig fundament om op terug te vallen.

Werkkapitaal voor bestaande én nieuwe bedrijven

Wij financieren zowel bestaande als startende ondernemingen binnen het MKB in de provincie Drenthe. Dat doen we laagdrempelig en voorzien van uitgebreide begeleiding en advies. Niet alleen tijdens het financieringstraject, maar ook daarna staan onze investment managers Dave de Groot en Emmy Saimi-Roozeboom u terzijde. En die aanpak werkt! Inmiddels hebben al vele Drentse ondernemers gebruik kunnen maken van een financiering voor hun innovatieve project en groeiende onderneming. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Doe dan de financieringscheck, dan weet u in enkele muisklikken of wij u kunnen helpen. Dave en Emmy bespreken daarna samen met u de mogelijkheden en onderzoeken wat de best passende financieringsvorm is voor uw situatie. Professioneel maatwerk dus!

  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Reguliere terugbetaling

Countus Accountancy

Deskundig, betrokken en flexibel. Zo heb ik MKB Fonds Drenthe leren kennen. Een meer dan waardevolle aanvulling in het financieringsveld van het MKB en de smeerolie bij lastige gevallen. Bovendien een goede sparring- en gesprekspartner voor de ondernemer en zijn of haar accountant.


Arjan Schipper
Directeur, Countus Accountancy
Doe de financieringscheck