Participatiefonds

Financiering van eigen vermogen

Het opbouwen van je eigen bedrijf is geweldig! Wij helpen je daar graag bij, want soms is een extra steuntje in de rug noodzakelijke om de groei van jouw onderneming te kunnen voortzetten. Zoek je als ondernemer extra eigen vermogen voor het ontwikkelen van innovatieve product of diensten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want met het Participatiefonds bieden wij oplossingen voor ondernemers met groeiambitie.

Participatiefonds

Groei dankzij extra eigen vermogen

Wanneer extra eigen vermogen nodig is om de groei van jouw onderneming voort te kunnen zetten, biedt het Participatiefonds van MKB Fonds Drenthe uitkomst. Met het fonds helpen wij je aan extra eigen vermogen door een deel van de aandelen te financieren in de vorm van een minderheidsbelang. Zo creëer je extra armslag voor innovatie en groei van jouw bedrijf. Dankzij onze financiële injectie ben je in staat jouw onderneming verder uit te breiden en personeel aan te nemen.

Maatwerk financiering

Het participatiefonds is er niet alleen voor startende ondernemers, maar ook voor bestaande bedrijven met een groeiambitie. Onze deskundige investment managers vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het Participatiefonds en onze maatwerk oplossingen. Zij begeleiden je van a tot z bij de keuze voor de best passende financieringsvorm. Professioneel maatwerk dus! En is jouw financiering eenmaal rond, dan kun je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van bedrijven waarmee je in contact komt met tal van ondernemers en potentiële klanten. Tijdens de looptijd van de financiering zorgen onze investment managers voor coaching en begeleiding. Dát is de meerwaarde van MKB-fonds Drenthe: wij zorgen niet alleen voor de financiering, maar zijn ook een volwaardige sparringpartner. Ben je geïnteresseerd in het Participatiefonds? Doe dan de financieringscheck, dan weet je snel of wij jou kunnen helpen.

Kennis, kunde en netwerk

Naast kennis, kunde en netwerk kunnen ze achtergesteld kapitaal verschaffen of in sommige gevallen participeren als aandeelhouder. Met het MKB Fonds aan boord heeft de bank en de ondernemer een financieel en deskundig partner! Ik heb enkel positieve ervaringen en zie het MKB Fonds Drenthe als toegevoegde waarde waarbij ze de sleutel kunnen zijn voor de haalbaarheid van ondernemingsplannen.


Gerlof Muntinga
Accountmanager MKB, Rabobank
  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Financieringsbehoefte
  • Reguliere terugbetaling
Doe de financieringscheck