Participatiefonds

Financiering van eigen vermogen

Het opbouwen van uw eigen bedrijf is geweldig! Wij helpen u daar graag bij, want soms is een extra steuntje in de rug noodzakelijke om de groei van uw onderneming te kunnen voortzetten. Zoekt u als ondernemer extra eigen vermogen voor het ontwikkelen van innovatieve product of diensten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want met het Participatiefonds bieden wij oplossingen voor ondernemers met groeiambitie.

Participatiefonds

Groei dankzij extra eigen vermogen

Wanneer extra eigen vermogen nodig is om de groei van uw onderneming voort te kunnen zetten, biedt het Participatiefonds van MKB Fonds Drenthe uitkomst. Met het fonds helpen wij u aan extra eigen vermogen door een deel van uw aandelen te financieren in de vorm van een minderheidsbelang. Zo creëert u extra armslag voor innovatie en groei van uw bedrijf. Dankzij onze financiële injectie ben u in staat uw onderneming verder uit te breiden en personeel aan te nemen.

Maatwerk financiering

Het participatiefonds is er niet alleen voor startende ondernemers, maar ook voor bestaande bedrijven met een groeiambitie. Onze deskundige investment managers Dave de Groot en Emmy Saimi-Roozeboom vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het Participatiefonds en onze maatwerk oplossingen. Zij begeleiden u van a tot z bij de keuze voor de best passende financieringsvorm. Professioneel maatwerk dus! En is uw financiering eenmaal rond, dan kunt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van bedrijven waarmee u in contact komt met tal van ondernemers en potentiële klanten. Tijdens de looptijd van de financiering zorgen onze investment managers voor coaching en begeleiden. Dát is de meerwaarde van MKB-fonds Drenthe: wij zorgen niet alleen voor de financiering, maar zijn ook een volwaardige sparringpartner. Bent u ook geïnteresseerd in het Participatiefonds? Doe dan de financieringscheck, dan weet u snel of wij u kunnen helpen.

Kennis, kunde en netwerk

Naast kennis, kunde en netwerk kunnen ze achtergesteld kapitaal verschaffen of in sommige gevallen participeren als aandeelhouder. Met het MKB Fonds aan boord heeft de bank en de ondernemer een financieel en deskundig partner! Ik heb enkel positieve ervaringen en zie het MKB Fonds Drenthe als toegevoegde waarde waarbij ze de sleutel kunnen zijn voor de haalbaarheid van ondernemingsplannen.


Gerlof Muntinga
Accountmanager MKB, Rabobank
  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Reguliere terugbetaling
Doe de financieringscheck