Financieren

Wij financieren groei en innovatie

Ondernemen in de provincie Drenthe is fantastisch! Daarom helpt MKB Fonds Drenthe ondernemers in het Drentse MKB met maatwerk financieringen. Van startersleningen tot volledige bedrijfsfinancieringen, wij beschikken over kapitaal om uw innovatieve project of groeiende onderneming vooruit te helpen.

Zo financieren wij kansrijke innovaties bijvoorbeeld met een microkrediet of een innovatiekrediet. Groeiende ondernemingen kunnen gebruik maken van ons ontwikkelkrediet. Doe ook de financieringscheck en ontdek de mogelijkheden die MKB Fonds Drenthe u biedt!

Bedrijfsfinanciering op maat gemaakt

Met een solide lening of krediet kan uw bedrijf doorgroeien naar het volgende niveau. Is uw bank terughoudend met het verstrekken van een financiering voor uw innovatieve idee of onderneming? En is uw bedrijf gevestigd in Drenthe? Doe dan onze financieringscheck en ontdek of u in aanmerking komt voor een zakelijke lening of investering van MKB Fonds Drenthe. Onze investment managers Dave de Groot en Emmy Saimi-Roozeboom bespreken daarna samen met u de mogelijkheden en onderzoeken wat de beste financieringsvorm is voor uw situatie. Professioneel maatwerk dus!

Zakelijke lening voor starters én bestaande ondernemingen

MKB Fonds Drenthe is er zowel voor startende ondernemers met een innovatief idee, als voor bestaande ondernemingen met een groeiwens. Zolang uw bedrijf maar gericht is op groei en innovatie. In al die gevallen zijn wij uw financieringspartner. Zo financierden wij al vele innovatieve ideeën en succesvolle ondernemingen. Op onze pagina met voorbeelden kunt u terecht voor een overzicht van de diverse projecten en bedrijven die wij de afgelopen periode hebben gefinancierd. Van ICT tot hotels en van zorgcentra tot industriële toepassingen, er zitten prachtige succesverhalen tussen!

Vraag naar meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact met ons op.

  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Reguliere terugbetaling
Doe de financieringscheck