Over het MKB Fonds Drenthe

  • Home
  • Over het MKB Fonds Drenthe

Geef je ambitie een kans!

Fijn dat je geïnteresseerd bent in het MKB Fonds Drenthe. Wij ondersteunen jouw kansrijke initiatieven met maatwerk financieringen en kredieten, gericht op de groei en innovatie van jouw bedrijf. Benieuwd wie wij zijn? Wij vertellen het je graag.

Financiering voor kansrijke initiatieven

Groei en innovatie: het bedrijfsleven in Drenthe bruist van energie! Maar hoe mooi een initiatief ook kan zijn, soms ontbreken de financiële middelen om kansrijke projecten van de grond te krijgen. Daarom stimuleren wij namens de Provincie Drenthe groeiende ondernemingen bij het realiseren van hun innovatieve projecten. Wij helpen daarbij zowel startende als bestaande bedrijven. Niet alleen met geld, maar ook met advies, begeleiding en coaching gedurende de looptijd van de financiering. Je vindt in onze investment managers dan ook waardevolle sparringpartners. Kortom: met MKB Fonds Drenthe sta je er niet alleen voor.

Stimulering van werkgelegenheid

De leningen en financieringen van MKB Fonds Drenthe hebben de afgelopen acht jaar al voor bijna 600 extra arbeidsplaatsen in de provincie Drenthe gezorgd. En daar zijn we trots op! Zo investeerden wij bijvoorbeeld in Kampeerhal Roden, Vleems Bakery uit Emmen en TerraCarta uit Hoogeveen. We hielpen deze bedrijven bij hun groei en ontwikkeling.

Interesse in onze plannen

Toen ik voor financiering contact opnam met het MKB Fonds Drenthe raakte alles in een stroomversnelling. Het was een interessant proces om met elkaar mee te maken. In verschillende gesprekken zijn we met het MKB Fonds Drenthe de diepte ingegaan. Zij leggen verschillende accenten waardoor ze blinde vlekken vermijden. Opvallend was dat ze vooral geïnteresseerd waren in de ondernemers achter de plannen.

Gert IJszenga directeur Campooz Group

Kunnen wij je helpen?

Ben je geïnteresseerd in een lening of financiering voor jouw Drentse onderneming? En is jouw bedrijf gericht op groei en innovatie? Neem dan contact op met onze investment managers. Dankzij onze jarenlange ervaring in de financiële wereld helpen wij je graag op weg met gedegen advies.

Vraag naar meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doe de financieringscheck