• Home
  • Over MKB Fonds Drenthe

Over MKB Fonds Drenthe

Geef uw ambitie een kans!

Fijn dat u geïnteresseerd bent in MKB Fonds Drenthe. Wij ondersteunen uw kansrijke initiatieven met maatwerk financieringen en kredieten, gericht op de groei en innovatie van uw bedrijf. Benieuwd wie wij zijn? Wij vertellen het u graag.

Financiering voor kansrijke initiatieven

Groei en innovatie: het bedrijfsleven in Drenthe bruist van energie! Maar hoe mooi een initiatief ook kan zijn, soms ontbreken de financiële middelen om kansrijke projecten van de grond te krijgen. Daarom stimuleren wij namens de Provincie Drenthe groeiende ondernemingen bij het realiseren van hun innovatieve projecten. Wij helpen daarbij zowel startende als bestaande bedrijven. Niet alleen met geld, maar ook met advies, begeleiding en coaching gedurende de looptijd van de financiering. U vindt in onze investment managers dan ook waardevolle sparringpartners. Kortom: met MKB Fonds Drenthe staat u er niet alleen voor.

Stimulering van werkgelegenheid

De leningen en financieringen van MKB Fonds Drenthe hebben de afgelopen vier jaar al voor ruim 350 extra arbeidsplaatsen in de provincie Drenthe gezorgd. En daar zijn we trots op! Zo investeerden wij bijvoorbeeld in Tooling Holland uit Emmen, TerraCarta uit Hoogeveen en Idee101 uit Assen. We hielpen deze bedrijven bij hun groei en ontwikkeling.

Interesse in onze plannen

Toen ik voor financiering contact opnam met het MKB Fonds Drenthe raakte alles in een stroomversnelling. Het was een interessant proces om met elkaar mee te maken. In verschillende gesprekken zijn we met het MKB Fonds de diepte ingegaan. Dave en Emmy leggen verschillende accenten waardoor ze blinde vlekken vermijden. Opvallend was dat ze vooral geïnteresseerd waren in de ondernemers achter de plannen.

Gert IJszenga directeur Campooz Group

Kunnen wij u helpen?

Bent u geïnteresseerd in een lening of financiering voor uw Drentse onderneming? En is uw bedrijf gericht op groei en innovatie? Neem dan contact op met onze investment managers Dave de Groot en Emmy Saimi-Roozeboom. Dankzij hun jarenlange ervaring in de financiële wereld helpen wij u graag op weg met gedegen advies.

Vraag naar meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Doe de financieringscheck