bedrijfsfinanciering in Zwartemeer

  • Home
  • bedrijfsfinanciering in Zwartemeer

Op zoek naar een bedrijfsfinanciering in Zwartemeer?

MKB Fonds Drenthe is er voor ambitieuze ondernemers uit Zwartemeer

Heb je een innovatief idee of wil je jouw onderneming in Zwartemeer opschalen? MKB Fonds Drenthe biedt financieringen op maat aan voor ondernemers uit Zwartemeer. Dit doen we bijvoorbeeld met een bedrijfsfinanciering, waarmee je de mogelijkheid krijgt om jouw idee verder te ontwikkelen, het op de markt te brengen of om dit op te schalen. En bij MKB Fonds Drenthe zijn we niet enkel geldschieters. Naast het verstrekken van een bedrijfsfinanciering kun je tijdens de looptijd te allen tijde gebruik maken van van ons brede netwerk met waardevolle connecties. Je moet hierbij denken aan diverse bedrijven in uiteenlopende branches, deskundigen in verschillende vakgebieden en mogelijk potentiële klanten in de omgeving van Zwartemeer. Op deze manier helpt MKB Fonds Drenthe je niet alleen met een financiële impuls, maar kun je ook jouw netwerk verrijken.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een bedrijfsfinanciering in Zwartemeer voor jouw onderneming? Doe de financieringscheck om te kijken of je in aanmerking komt voor een bedrijfsfinanciering in Zwartemeer. Heb je vragen of wil je is met iemand de mogelijkheden voor een bedrijfsfinanciering bespreken? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Een bedrijfsfinanciering afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Zwartemeer 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een bedrijfsfinanciering kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een werkkapitaal, starterslening of participatiefonds kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Zwartemeer die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Voor starters én bestaande ondernemingen in Zwartemeer

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een bedrijfsfinanciering in Zwartemeer, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een bedrijfsfinanciering in Zwartemeer? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Ambitieuze plannen!

Wij hebben het Fonds gevraagd om samen met de bank naar onze ambitieuze plannen te kijken, dit heeft geresulteerd in een prima resultaat, waarmee dit bedrijf de toekomst zonnig tegemoet ziet’.


Jos Wijland
Châteauhotel De Havixhorst
Doe de financieringscheck