bedrijfskrediet in Assen

  • Home
  • bedrijfskrediet in Assen

bedrijfskrediet in Assen

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Assen

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Assen. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een bedrijfskrediet, waarmee jouw innovatieve idee in Assen werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een bedrijfskrediet. Gedurende de looptijd van een bedrijfskrediet kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Assen. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een bedrijfskrediet in Assen? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een bedrijfskrediet in Assen aan te vragen.

Een bedrijfskrediet afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Assen 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een bedrijfskrediet kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een participatiefonds, achtergestelde lening of werkkapitaal kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Assen die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Voor starters én bestaande ondernemingen in Assen

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een bedrijfskrediet in Assen, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een bedrijfskrediet in Assen? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Makkelijk benaderbaar maar wel kritisch

Het MKB Fonds Drenthe is makkelijk benaderbaar maar wel kritisch en hebben flink druk op het proces en de plannen gezet. En dat voelde overigens goed hoor. Daar krijg je als ondernemer alleen maar vertrouwen van. Ja, we zijn goed geholpen door het MKB Fonds Drenthe.


Manilde Matthijssen
vennoot, Tralaluna
Doe de financieringscheck