bedrijfskrediet in Hoogeveen

  • Home
  • bedrijfskrediet in Hoogeveen

bedrijfskrediet in Hoogeveen

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Hoogeveen

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Hoogeveen. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een bedrijfskrediet, waarmee jouw innovatieve idee in Hoogeveen werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een bedrijfskrediet. Gedurende de looptijd van een bedrijfskrediet kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Hoogeveen. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een bedrijfskrediet in Hoogeveen? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een bedrijfskrediet in Hoogeveen aan te vragen.

Een bedrijfskrediet afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Hoogeveen 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een bedrijfskrediet kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een zakelijke lening, achtergestelde lening of werkkapitaal kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Hoogeveen die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Voor starters én bestaande ondernemingen in Hoogeveen

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een bedrijfskrediet in Hoogeveen, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een bedrijfskrediet in Hoogeveen? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Interesse in onze plannen

Toen ik voor financiering contact opnam met het MKB Fonds Drenthe raakte alles in een stroomversnelling. Het was een interessant proces om met elkaar mee te maken. In verschillende gesprekken zijn we met het MKB Fonds Drenthe de diepte ingegaan. Zij leggen verschillende accenten waardoor ze blinde vlekken vermijden. Opvallend was dat ze vooral geïnteresseerd waren in de ondernemers achter de plannen.

Gert IJszenga directeur Campooz Group
Doe de financieringscheck