bedrijfskrediet in Nieuwlande

  • Home
  • bedrijfskrediet in Nieuwlande

MKB Fonds Drenthe: Voor een bedrijfskrediet in Nieuwlande

Financieringen voor MKB bedrijven in Nieuwlande

Namens de provincie Drenthe biedt het MKB Fonds Drenthe ondernemers uit Nieuwlande de mogelijkheid om een bedrijfskrediet af te sluiten. En naast deze financieringsvorm bieden we nog vele andere financieringsmogelijkheden aan ondernemers om hun innovatieve idee tot stand te laten komen of om hun onderneming in Nieuwlande te laten groeien. Op deze manier willen wij Drentse ondernemers ondersteunen en ondernemend Drenthe nog mooier maken. En het MKB Fonds Drenthe biedt jou als ondernemer uit Nieuwlande niet enkel financieringsvormen aan. We beschikken namelijk ook over een breed netwerk aan ondernemers, deskundigen en mogelijk zelfs potentiële klanten. Gedurende de looptijd van jouw bedrijfskrediet in Nieuwlande zorgen wij dat je met de juiste mensen en bedrijven in contact komt om jouw idee of onderneming verder te helpen. Op deze manier krijg je bij ons niet alleen een bedrijfskrediet, maar ook een enorm netwerk die je ten volste kunt benutten.

Met onze financieringscheck kun je eenvoudig bekijken of je aan de voorwaarden voor een bedrijfskrediet in Nieuwlande voldoet.

Een bedrijfskrediet afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Nieuwlande 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een bedrijfskrediet kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een achtergestelde lening, werkkapitaal of zakelijke lening kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Nieuwlande die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Voor starters én bestaande ondernemingen in Nieuwlande

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een bedrijfskrediet in Nieuwlande, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een bedrijfskrediet in Nieuwlande? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Makkelijk benaderbaar maar wel kritisch

Het MKB Fonds Drenthe is makkelijk benaderbaar maar wel kritisch en hebben flink druk op het proces en de plannen gezet. En dat voelde overigens goed hoor. Daar krijg je als ondernemer alleen maar vertrouwen van. Ja, we zijn goed geholpen door het MKB Fonds Drenthe.


Manilde Matthijssen
vennoot, Tralaluna
Doe de financieringscheck