bedrijfskrediet in Roden

  • Home
  • bedrijfskrediet in Roden

bedrijfskrediet in Roden

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Roden

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Roden. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een bedrijfskrediet, waarmee jouw innovatieve idee in Roden werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een bedrijfskrediet. Gedurende de looptijd van een bedrijfskrediet kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Roden. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een bedrijfskrediet in Roden? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een bedrijfskrediet in Roden aan te vragen.

Een bedrijfskrediet afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Roden 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een bedrijfskrediet kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een werkkapitaal, participatiefonds of achtergestelde lening kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Roden die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Wij kijken naar mogelijkheden en ambities

Een bedrijfskrediet is ook voor jou mogelijk

Het verkrijgen van financieringen bij banken is niet eenvoudig. De eisen die ze stellen voor het verkrijgen van een bedrijfskrediet in Roden zijn hoog, de feiten moeten voor een bank kloppen en de risico’s mogen niet te hoog zijn. Voor de potentie van jouw innovatieve idee en voor jou als enthousiaste ondernemer is helaas te weinig oog. En dit is exact waar MKB Fonds Drenthe wel naar kijkt. Krijg je een bedrijfskrediet bij je bank in Roden niet rond voor jouw innovatieve idee of project? Onze investment managers kijken graag met je naar de potentie van jouw idee en de bijdrage ervan aan de werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming van onze provincie. Geloven zij in je idee of project? Dan bekijken we met welke financieringsvorm we jouw ambities werkelijkheid kunnen te laten worden. Heb je een bedrijfskrediet nodig voor je onderneming in Roden? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat het MKB Fonds Drenthe voor jou kan betekenen 

Neem nu contact op

Makkelijk benaderbaar maar wel kritisch

Het MKB Fonds Drenthe is makkelijk benaderbaar maar wel kritisch en hebben flink druk op het proces en de plannen gezet. En dat voelde overigens goed hoor. Daar krijg je als ondernemer alleen maar vertrouwen van. Ja, we zijn goed geholpen door het MKB Fonds Drenthe.


Manilde Matthijssen
vennoot, Tralaluna
Doe de financieringscheck