bedrijfskrediet in Valtherblokken

  • Home
  • bedrijfskrediet in Valtherblokken

bedrijfskrediet in Valtherblokken

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Valtherblokken

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Valtherblokken. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een bedrijfskrediet, waarmee jouw innovatieve idee in Valtherblokken werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een bedrijfskrediet. Gedurende de looptijd van een bedrijfskrediet kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Valtherblokken. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een bedrijfskrediet in Valtherblokken? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een bedrijfskrediet in Valtherblokken aan te vragen.

Een bedrijfskrediet afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Valtherblokken 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een bedrijfskrediet kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een werkkapitaal, starterslening of participatiefonds kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Valtherblokken die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

bedrijfskrediet voor startende en bestaande ondernemingen

Als een bancaire lening niet tot de mogelijkheden behoort

MKB Fonds Drenthe biedt ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om innovatieve projecten of ondernemingen te financieren, op het moment dat een bank hierin een voor hen te groot risico ziet. Voor het verstrekken van een bedrijfskrediet in Valtherblokken kijken wij uiteraard naar de haalbaarheid en risico’s, maar vooral naar wat het de provincie Drenthe oplevert. Neemt de werkgelegenheid bijvoorbeeld toe of draagt het bij aan de verduurzaming en/of verschoning van onze provincie? Dan zijn het projecten en ondernemingen die bij ons in aanmerking komen voor een bedrijfskrediet of andere vorm van financiering. 

Zoek je een bedrijfskrediet in Valtherblokken en is een bancaire lening geen mogelijkheid voor je? Neem dan vooral contact met ons op. Samen bekijken we welke financieringsmogelijkheden van MKB Fonds Drenthe passen bij jouw onderneming, ambities en behoeften.

Neem nu contact op

Geloven in succes!

Wij geloofden absoluut in onze kracht, maar de bank wilde garanties zien. Op aanraden van onze accountant hebben we contact gezocht met het MKB Fonds Drenthe om te kijken naar andere financieringsmogelijkheden. Zij kwamen bij ons langs voor ons verhaal, werden enthousiast en hebben ons uiteindelijk fantastisch geholpen.


Rick Melenhorst
Kwekerij Melenhorst
Doe de financieringscheck