bedrijfslening in 2e Valthermond

  • Home
  • bedrijfslening in 2e Valthermond

bedrijfslening in 2e Valthermond

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in 2e Valthermond

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in 2e Valthermond. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een bedrijfslening, waarmee jouw innovatieve idee in 2e Valthermond werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een bedrijfslening. Gedurende de looptijd van een bedrijfslening kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in 2e Valthermond. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een bedrijfslening in 2e Valthermond? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een bedrijfslening in 2e Valthermond aan te vragen.

bedrijfslening in 2e Valthermond die aansluit op de behoeften van jouw onderneming 

Financieringen in 2e Valthermond op maat

Elke onderneming heeft zijn eigen ambities, groeimogelijkheden, ideeën en ontwikkeling. Bij MKB Fonds Drenthe weten we dit als geen ander. Wij kijken daarom samen met jou naar een manier van financieren die past je onderneming past. Hierbij kun je inderdaad denken aan een bedrijfslening, maar ook achtergestelde lening, zakelijke lening of een participatiefonds in 2e Valthermond behoren bij ons tot de mogelijkheden. Op deze manier bieden wij maatwerk financieringen aan innovatieve en ambitieuze ondernemers in Drenthe. En dat onze maatwerkoplossingen werken, blijkt uit een scala aan succesvolle financieringen door MKB Fonds Drenthe in innovatieve en ambitieuze ondernemingen en projecten. Al deze projecten hebben als gemeenschappelijke deler dat ze bijdragen aan het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in Drenthe. Op deze manier proberen we het wonen, werken en ondernemen in onze prachtige provincie nog mooier te maken.

Wij kijken naar mogelijkheden en ambities

Een bedrijfslening is ook voor jou mogelijk

Het verkrijgen van financieringen bij banken is niet eenvoudig. De eisen die ze stellen voor het verkrijgen van een bedrijfslening in 2e Valthermond zijn hoog, de feiten moeten voor een bank kloppen en de risico’s mogen niet te hoog zijn. Voor de potentie van jouw innovatieve idee en voor jou als enthousiaste ondernemer is helaas te weinig oog. En dit is exact waar MKB Fonds Drenthe wel naar kijkt. Krijg je een bedrijfslening bij je bank in 2e Valthermond niet rond voor jouw innovatieve idee of project? Onze investment managers kijken graag met je naar de potentie van jouw idee en de bijdrage ervan aan de werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming van onze provincie. Geloven zij in je idee of project? Dan bekijken we met welke financieringsvorm we jouw ambities werkelijkheid kunnen te laten worden. Heb je een bedrijfslening nodig voor je onderneming in 2e Valthermond? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat het MKB Fonds Drenthe voor jou kan betekenen 

Neem nu contact op

Makkelijk benaderbaar maar wel kritisch

Dave en Emmy zijn makkelijk benaderbaar maar wel kritisch en hebben flink druk op het proces en de plannen gezet. En dat voelde overigens goed hoor. Daar krijg je als ondernemer alleen maar vertrouwen van. Ja, we zijn goed geholpen door het MKB Fonds Drenthe.


Manilde Matthijssen
vennoot, Tralaluna
Doe de financieringscheck