bedrijfslening in Klazienaveen

  • Home
  • bedrijfslening in Klazienaveen

Op zoek naar een bedrijfslening in Klazienaveen?

MKB Fonds Drenthe is er voor ambitieuze ondernemers uit Klazienaveen

Heb je een innovatief idee of wil je jouw onderneming in Klazienaveen opschalen? MKB Fonds Drenthe biedt financieringen op maat aan voor ondernemers uit Klazienaveen. Dit doen we bijvoorbeeld met een bedrijfslening, waarmee je de mogelijkheid krijgt om jouw idee verder te ontwikkelen, het op de markt te brengen of om dit op te schalen. En bij MKB Fonds Drenthe zijn we niet enkel geldschieters. Naast het verstrekken van een bedrijfslening kun je tijdens de looptijd te allen tijde gebruik maken van van ons brede netwerk met waardevolle connecties. Je moet hierbij denken aan diverse bedrijven in uiteenlopende branches, deskundigen in verschillende vakgebieden en mogelijk potentiële klanten in de omgeving van Klazienaveen. Op deze manier helpt MKB Fonds Drenthe je niet alleen met een financiële impuls, maar kun je ook jouw netwerk verrijken.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een bedrijfslening in Klazienaveen voor jouw onderneming? Doe de financieringscheck om te kijken of je in aanmerking komt voor een bedrijfslening in Klazienaveen. Heb je vragen of wil je is met iemand de mogelijkheden voor een bedrijfslening bespreken? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Een bedrijfslening afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Klazienaveen 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een bedrijfslening kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een werkkapitaal, achtergestelde lening of starterslening kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Klazienaveen die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Voor starters én bestaande ondernemingen in Klazienaveen

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een bedrijfslening in Klazienaveen, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een bedrijfslening in Klazienaveen? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Makkelijk benaderbaar maar wel kritisch

Het MKB Fonds Drenthe is makkelijk benaderbaar maar wel kritisch en hebben flink druk op het proces en de plannen gezet. En dat voelde overigens goed hoor. Daar krijg je als ondernemer alleen maar vertrouwen van. Ja, we zijn goed geholpen door het MKB Fonds Drenthe.


Manilde Matthijssen
vennoot, Tralaluna
Doe de financieringscheck