microkrediet in Dalerpeel

  • Home
  • microkrediet in Dalerpeel

microkrediet in Dalerpeel

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Dalerpeel

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Dalerpeel. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een microkrediet, waarmee jouw innovatieve idee in Dalerpeel werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een microkrediet. Gedurende de looptijd van een microkrediet kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Dalerpeel. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een microkrediet in Dalerpeel? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een microkrediet in Dalerpeel aan te vragen.

microkrediet in Dalerpeel die aansluit op de behoeften van jouw onderneming 

Financieringen in Dalerpeel op maat

Elke onderneming heeft zijn eigen ambities, groeimogelijkheden, ideeën en ontwikkeling. Bij MKB Fonds Drenthe weten we dit als geen ander. Wij kijken daarom samen met jou naar een manier van financieren die past je onderneming past. Hierbij kun je inderdaad denken aan een microkrediet, maar ook zakelijke lening, participatiefonds of een starterslening in Dalerpeel behoren bij ons tot de mogelijkheden. Op deze manier bieden wij maatwerk financieringen aan innovatieve en ambitieuze ondernemers in Drenthe. En dat onze maatwerkoplossingen werken, blijkt uit een scala aan succesvolle financieringen door MKB Fonds Drenthe in innovatieve en ambitieuze ondernemingen en projecten. Al deze projecten hebben als gemeenschappelijke deler dat ze bijdragen aan het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in Drenthe. Op deze manier proberen we het wonen, werken en ondernemen in onze prachtige provincie nog mooier te maken.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Dalerpeel

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een microkrediet in Dalerpeel, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een microkrediet in Dalerpeel? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Ambitieuze plannen!

Wij hebben het Fonds gevraagd om samen met de bank naar onze ambitieuze plannen te kijken, dit heeft geresulteerd in een prima resultaat, waarmee dit bedrijf de toekomst zonnig tegemoet ziet’.


Jos Wijland
Châteauhotel De Havixhorst
Doe de financieringscheck