participatiefonds in Eelde-Paterswolde

  • Home
  • participatiefonds in Eelde-Paterswolde

participatiefonds in Eelde-Paterswolde

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Eelde-Paterswolde

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Eelde-Paterswolde. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een participatiefonds, waarmee jouw innovatieve idee in Eelde-Paterswolde werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een participatiefonds. Gedurende de looptijd van een participatiefonds kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Eelde-Paterswolde. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een participatiefonds in Eelde-Paterswolde? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een participatiefonds in Eelde-Paterswolde aan te vragen.

participatiefonds in Eelde-Paterswolde die aansluit op de behoeften van jouw onderneming 

Financieringen in Eelde-Paterswolde op maat

Elke onderneming heeft zijn eigen ambities, groeimogelijkheden, ideeën en ontwikkeling. Bij MKB Fonds Drenthe weten we dit als geen ander. Wij kijken daarom samen met jou naar een manier van financieren die past je onderneming past. Hierbij kun je inderdaad denken aan een participatiefonds, maar ook zakelijke lening, bedrijfsfinanciering of een starterslening in Eelde-Paterswolde behoren bij ons tot de mogelijkheden. Op deze manier bieden wij maatwerk financieringen aan innovatieve en ambitieuze ondernemers in Drenthe. En dat onze maatwerkoplossingen werken, blijkt uit een scala aan succesvolle financieringen door MKB Fonds Drenthe in innovatieve en ambitieuze ondernemingen en projecten. Al deze projecten hebben als gemeenschappelijke deler dat ze bijdragen aan het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in Drenthe. Op deze manier proberen we het wonen, werken en ondernemen in onze prachtige provincie nog mooier te maken.

participatiefonds voor startende en bestaande ondernemingen

Als een bancaire lening niet tot de mogelijkheden behoort

MKB Fonds Drenthe biedt ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om innovatieve projecten of ondernemingen te financieren, op het moment dat een bank hierin een voor hen te groot risico ziet. Voor het verstrekken van een participatiefonds in Eelde-Paterswolde kijken wij uiteraard naar de haalbaarheid en risico’s, maar vooral naar wat het de provincie Drenthe oplevert. Neemt de werkgelegenheid bijvoorbeeld toe of draagt het bij aan de verduurzaming en/of verschoning van onze provincie? Dan zijn het projecten en ondernemingen die bij ons in aanmerking komen voor een participatiefonds of andere vorm van financiering. 

Zoek je een participatiefonds in Eelde-Paterswolde en is een bancaire lening geen mogelijkheid voor je? Neem dan vooral contact met ons op. Samen bekijken we welke financieringsmogelijkheden van MKB Fonds Drenthe passen bij jouw onderneming, ambities en behoeften.

Neem nu contact op

Geloven in succes!

Wij geloofden absoluut in onze kracht, maar de bank wilde garanties zien. Op aanraden van onze accountant hebben we contact gezocht met het MKB Fonds Drenthe om te kijken naar andere financieringsmogelijkheden. Zij kwamen bij ons langs voor ons verhaal, werden enthousiast en hebben ons uiteindelijk fantastisch geholpen.


Rick Melenhorst
Kwekerij Melenhorst
Doe de financieringscheck