participatiefonds in Leutingewolde

  • Home
  • participatiefonds in Leutingewolde

Op zoek naar een participatiefonds in Leutingewolde?

MKB Fonds Drenthe is er voor ambitieuze ondernemers uit Leutingewolde

Heb je een innovatief idee of wil je jouw onderneming in Leutingewolde opschalen? MKB Fonds Drenthe biedt financieringen op maat aan voor ondernemers uit Leutingewolde. Dit doen we bijvoorbeeld met een participatiefonds, waarmee je de mogelijkheid krijgt om jouw idee verder te ontwikkelen, het op de markt te brengen of om dit op te schalen. En bij MKB Fonds Drenthe zijn we niet enkel geldschieters. Naast het verstrekken van een participatiefonds kun je tijdens de looptijd te allen tijde gebruik maken van van ons brede netwerk met waardevolle connecties. Je moet hierbij denken aan diverse bedrijven in uiteenlopende branches, deskundigen in verschillende vakgebieden en mogelijk potentiële klanten in de omgeving van Leutingewolde. Op deze manier helpt MKB Fonds Drenthe je niet alleen met een financiële impuls, maar kun je ook jouw netwerk verrijken.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een participatiefonds in Leutingewolde voor jouw onderneming? Doe de financieringscheck om te kijken of je in aanmerking komt voor een participatiefonds in Leutingewolde. Heb je vragen of wil je is met iemand de mogelijkheden voor een participatiefonds bespreken? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

participatiefonds in Leutingewolde die aansluit op de behoeften van jouw onderneming 

Financieringen in Leutingewolde op maat

Elke onderneming heeft zijn eigen ambities, groeimogelijkheden, ideeën en ontwikkeling. Bij MKB Fonds Drenthe weten we dit als geen ander. Wij kijken daarom samen met jou naar een manier van financieren die past je onderneming past. Hierbij kun je inderdaad denken aan een participatiefonds, maar ook participatiefonds, bedrijfsfinanciering of een zakelijke lening in Leutingewolde behoren bij ons tot de mogelijkheden. Op deze manier bieden wij maatwerk financieringen aan innovatieve en ambitieuze ondernemers in Drenthe. En dat onze maatwerkoplossingen werken, blijkt uit een scala aan succesvolle financieringen door MKB Fonds Drenthe in innovatieve en ambitieuze ondernemingen en projecten. Al deze projecten hebben als gemeenschappelijke deler dat ze bijdragen aan het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in Drenthe. Op deze manier proberen we het wonen, werken en ondernemen in onze prachtige provincie nog mooier te maken.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Leutingewolde

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een participatiefonds in Leutingewolde, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een participatiefonds in Leutingewolde? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Ambitieuze plannen!

Wij hebben het Fonds gevraagd om samen met de bank naar onze ambitieuze plannen te kijken, dit heeft geresulteerd in een prima resultaat, waarmee dit bedrijf de toekomst zonnig tegemoet ziet’.


Jos Wijland
Châteauhotel De Havixhorst
Doe de financieringscheck