participatiefonds in Nieuw-Buinen

  • Home
  • participatiefonds in Nieuw-Buinen

participatiefonds in Nieuw-Buinen

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Nieuw-Buinen

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Nieuw-Buinen. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een participatiefonds, waarmee jouw innovatieve idee in Nieuw-Buinen werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een participatiefonds. Gedurende de looptijd van een participatiefonds kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Nieuw-Buinen. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een participatiefonds in Nieuw-Buinen? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een participatiefonds in Nieuw-Buinen aan te vragen.

participatiefonds in Nieuw-Buinen die aansluit op de behoeften van jouw onderneming 

Financieringen in Nieuw-Buinen op maat

Elke onderneming heeft zijn eigen ambities, groeimogelijkheden, ideeën en ontwikkeling. Bij MKB Fonds Drenthe weten we dit als geen ander. Wij kijken daarom samen met jou naar een manier van financieren die past je onderneming past. Hierbij kun je inderdaad denken aan een participatiefonds, maar ook bedrijfsfinanciering, participatiefonds of een achtergestelde lening in Nieuw-Buinen behoren bij ons tot de mogelijkheden. Op deze manier bieden wij maatwerk financieringen aan innovatieve en ambitieuze ondernemers in Drenthe. En dat onze maatwerkoplossingen werken, blijkt uit een scala aan succesvolle financieringen door MKB Fonds Drenthe in innovatieve en ambitieuze ondernemingen en projecten. Al deze projecten hebben als gemeenschappelijke deler dat ze bijdragen aan het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in Drenthe. Op deze manier proberen we het wonen, werken en ondernemen in onze prachtige provincie nog mooier te maken.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Nieuw-Buinen

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een participatiefonds in Nieuw-Buinen, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een participatiefonds in Nieuw-Buinen? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Makkelijk benaderbaar maar wel kritisch

Het MKB Fonds Drenthe is makkelijk benaderbaar maar wel kritisch en hebben flink druk op het proces en de plannen gezet. En dat voelde overigens goed hoor. Daar krijg je als ondernemer alleen maar vertrouwen van. Ja, we zijn goed geholpen door het MKB Fonds Drenthe.


Manilde Matthijssen
vennoot, Tralaluna
Doe de financieringscheck