zakelijk krediet in De Schiphorst

  • Home
  • zakelijk krediet in De Schiphorst

zakelijk krediet in De Schiphorst

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in De Schiphorst

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in De Schiphorst. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een zakelijk krediet, waarmee jouw innovatieve idee in De Schiphorst werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een zakelijk krediet. Gedurende de looptijd van een zakelijk krediet kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in De Schiphorst. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een zakelijk krediet in De Schiphorst? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een zakelijk krediet in De Schiphorst aan te vragen.

Een zakelijk krediet afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in De Schiphorst 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een zakelijk krediet kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een achtergestelde lening, participatiefonds of werkkapitaal kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in De Schiphorst die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Wij kijken naar mogelijkheden en ambities

Een zakelijk krediet is ook voor jou mogelijk

Het verkrijgen van financieringen bij banken is niet eenvoudig. De eisen die ze stellen voor het verkrijgen van een zakelijk krediet in De Schiphorst zijn hoog, de feiten moeten voor een bank kloppen en de risico’s mogen niet te hoog zijn. Voor de potentie van jouw innovatieve idee en voor jou als enthousiaste ondernemer is helaas te weinig oog. En dit is exact waar MKB Fonds Drenthe wel naar kijkt. Krijg je een zakelijk krediet bij je bank in De Schiphorst niet rond voor jouw innovatieve idee of project? Onze investment managers kijken graag met je naar de potentie van jouw idee en de bijdrage ervan aan de werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming van onze provincie. Geloven zij in je idee of project? Dan bekijken we met welke financieringsvorm we jouw ambities werkelijkheid kunnen te laten worden. Heb je een zakelijk krediet nodig voor je onderneming in De Schiphorst? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat het MKB Fonds Drenthe voor jou kan betekenen 

Neem nu contact op

Geloven in succes!

Wij geloofden absoluut in onze kracht, maar de bank wilde garanties zien. Op aanraden van onze accountant hebben we contact gezocht met het MKB Fonds Drenthe om te kijken naar andere financieringsmogelijkheden. Zij kwamen bij ons langs voor ons verhaal, werden enthousiast en hebben ons uiteindelijk fantastisch geholpen.


Rick Melenhorst
Kwekerij Melenhorst
Doe de financieringscheck