zakelijk krediet in Hoogeveen

  • Home
  • zakelijk krediet in Hoogeveen

zakelijk krediet in Hoogeveen

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Hoogeveen

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Hoogeveen. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een zakelijk krediet, waarmee jouw innovatieve idee in Hoogeveen werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een zakelijk krediet. Gedurende de looptijd van een zakelijk krediet kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Hoogeveen. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een zakelijk krediet in Hoogeveen? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een zakelijk krediet in Hoogeveen aan te vragen.

Een zakelijk krediet afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Hoogeveen 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een zakelijk krediet kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een bedrijfsfinanciering, werkkapitaal of starterslening kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Hoogeveen die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Voor starters én bestaande ondernemingen in Hoogeveen

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een zakelijk krediet in Hoogeveen, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een zakelijk krediet in Hoogeveen? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Geloven in succes!

Wij geloofden absoluut in onze kracht, maar de bank wilde garanties zien. Op aanraden van onze accountant hebben we contact gezocht met het MKB Fonds Drenthe om te kijken naar andere financieringsmogelijkheden. Zij kwamen bij ons langs voor ons verhaal, werden enthousiast en hebben ons uiteindelijk fantastisch geholpen.


Rick Melenhorst
Kwekerij Melenhorst
Doe de financieringscheck