zakelijk krediet in Spier

  • Home
  • zakelijk krediet in Spier

zakelijk krediet in Spier

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Spier

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Spier. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een zakelijk krediet, waarmee jouw innovatieve idee in Spier werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een zakelijk krediet. Gedurende de looptijd van een zakelijk krediet kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Spier. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een zakelijk krediet in Spier? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een zakelijk krediet in Spier aan te vragen.

Een zakelijk krediet afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Spier 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een zakelijk krediet kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een achtergestelde lening, werkkapitaal of bedrijfsfinanciering kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Spier die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Voor starters én bestaande ondernemingen in Spier

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een zakelijk krediet in Spier, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een zakelijk krediet in Spier? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Pittig en leerzaam

Banken en investeerders laten op het gebied van high-tech innovaties echt kansen liggen. Onbegrijpelijk, zeker in deze tijd. Uiteindelijk ben ik dichtbij huis terecht gekomen. Via de NOM raakte ik in gesprek met het MKB Fonds Drenthe. We zijn stap voor stap tot een deal gekomen. Het was pittig en leerzaam en het is vooral gelukt omdat we een goede klik hadden. Wat ook wel moet. Want zonder chemie kan zoiets niet lukken.


Arjan Herskamp
Directeur, MyDataFactory BV
Doe de financieringscheck