zakelijk krediet in Zuidlaren

  • Home
  • zakelijk krediet in Zuidlaren

zakelijk krediet in Zuidlaren

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Zuidlaren

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Zuidlaren. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een zakelijk krediet, waarmee jouw innovatieve idee in Zuidlaren werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een zakelijk krediet. Gedurende de looptijd van een zakelijk krediet kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Zuidlaren. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een zakelijk krediet in Zuidlaren? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een zakelijk krediet in Zuidlaren aan te vragen.

Een zakelijk krediet afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Zuidlaren 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een zakelijk krediet kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een werkkapitaal, starterslening of achtergestelde lening kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Zuidlaren die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Voor starters én bestaande ondernemingen in Zuidlaren

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een zakelijk krediet in Zuidlaren, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een zakelijk krediet in Zuidlaren? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Interesse in onze plannen

Toen ik voor financiering contact opnam met het MKB Fonds Drenthe raakte alles in een stroomversnelling. Het was een interessant proces om met elkaar mee te maken. In verschillende gesprekken zijn we met het MKB Fonds Drenthe de diepte ingegaan. Zij leggen verschillende accenten waardoor ze blinde vlekken vermijden. Opvallend was dat ze vooral geïnteresseerd waren in de ondernemers achter de plannen.

Gert IJszenga directeur Campooz Group
Doe de financieringscheck