zakelijke financiering in Nieuw-Roden

  • Home
  • zakelijke financiering in Nieuw-Roden

Op zoek naar een zakelijke financiering in Nieuw-Roden?

MKB Fonds Drenthe is er voor ambitieuze ondernemers uit Nieuw-Roden

Heb je een innovatief idee of wil je jouw onderneming in Nieuw-Roden opschalen? MKB Fonds Drenthe biedt financieringen op maat aan voor ondernemers uit Nieuw-Roden. Dit doen we bijvoorbeeld met een zakelijke financiering, waarmee je de mogelijkheid krijgt om jouw idee verder te ontwikkelen, het op de markt te brengen of om dit op te schalen. En bij MKB Fonds Drenthe zijn we niet enkel geldschieters. Naast het verstrekken van een zakelijke financiering kun je tijdens de looptijd te allen tijde gebruik maken van van ons brede netwerk met waardevolle connecties. Je moet hierbij denken aan diverse bedrijven in uiteenlopende branches, deskundigen in verschillende vakgebieden en mogelijk potentiële klanten in de omgeving van Nieuw-Roden. Op deze manier helpt MKB Fonds Drenthe je niet alleen met een financiële impuls, maar kun je ook jouw netwerk verrijken.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een zakelijke financiering in Nieuw-Roden voor jouw onderneming? Doe de financieringscheck om te kijken of je in aanmerking komt voor een zakelijke financiering in Nieuw-Roden. Heb je vragen of wil je is met iemand de mogelijkheden voor een zakelijke financiering bespreken? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Een zakelijke financiering afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Nieuw-Roden 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een zakelijke financiering kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een participatiefonds, zakelijke lening of werkkapitaal kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Nieuw-Roden die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Voor starters én bestaande ondernemingen in Nieuw-Roden

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een zakelijke financiering in Nieuw-Roden, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een zakelijke financiering in Nieuw-Roden? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Interesse in onze plannen

Toen ik voor financiering contact opnam met het MKB Fonds Drenthe raakte alles in een stroomversnelling. Het was een interessant proces om met elkaar mee te maken. In verschillende gesprekken zijn we met het MKB Fonds Drenthe de diepte ingegaan. Zij leggen verschillende accenten waardoor ze blinde vlekken vermijden. Opvallend was dat ze vooral geïnteresseerd waren in de ondernemers achter de plannen.

Gert IJszenga directeur Campooz Group
Doe de financieringscheck