zakelijke financiering in Valtherblokken

  • Home
  • zakelijke financiering in Valtherblokken

zakelijke financiering in Valtherblokken

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Valtherblokken

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Valtherblokken. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een zakelijke financiering, waarmee jouw innovatieve idee in Valtherblokken werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een zakelijke financiering. Gedurende de looptijd van een zakelijke financiering kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Valtherblokken. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een zakelijke financiering in Valtherblokken? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een zakelijke financiering in Valtherblokken aan te vragen.

Een zakelijke financiering afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Valtherblokken 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een zakelijke financiering kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een bedrijfsfinanciering, zakelijke lening of werkkapitaal kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Valtherblokken die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

zakelijke financiering voor startende en bestaande ondernemingen

Als een bancaire lening niet tot de mogelijkheden behoort

MKB Fonds Drenthe biedt ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om innovatieve projecten of ondernemingen te financieren, op het moment dat een bank hierin een voor hen te groot risico ziet. Voor het verstrekken van een zakelijke financiering in Valtherblokken kijken wij uiteraard naar de haalbaarheid en risico’s, maar vooral naar wat het de provincie Drenthe oplevert. Neemt de werkgelegenheid bijvoorbeeld toe of draagt het bij aan de verduurzaming en/of verschoning van onze provincie? Dan zijn het projecten en ondernemingen die bij ons in aanmerking komen voor een zakelijke financiering of andere vorm van financiering. 

Zoek je een zakelijke financiering in Valtherblokken en is een bancaire lening geen mogelijkheid voor je? Neem dan vooral contact met ons op. Samen bekijken we welke financieringsmogelijkheden van MKB Fonds Drenthe passen bij jouw onderneming, ambities en behoeften.

Neem nu contact op

Interesse in onze plannen

Toen ik voor financiering contact opnam met het MKB Fonds Drenthe raakte alles in een stroomversnelling. Het was een interessant proces om met elkaar mee te maken. In verschillende gesprekken zijn we met het MKB Fonds Drenthe de diepte ingegaan. Zij leggen verschillende accenten waardoor ze blinde vlekken vermijden. Opvallend was dat ze vooral geïnteresseerd waren in de ondernemers achter de plannen.

Gert IJszenga directeur Campooz Group
Doe de financieringscheck