zakelijke lening in Eelderwolde

  • Home
  • zakelijke lening in Eelderwolde

MKB Fonds Drenthe: Voor een zakelijke lening in Eelderwolde

Financieringen voor MKB bedrijven in Eelderwolde

Namens de provincie Drenthe biedt het MKB Fonds Drenthe ondernemers uit Eelderwolde de mogelijkheid om een zakelijke lening af te sluiten. En naast deze financieringsvorm bieden we nog vele andere financieringsmogelijkheden aan ondernemers om hun innovatieve idee tot stand te laten komen of om hun onderneming in Eelderwolde te laten groeien. Op deze manier willen wij Drentse ondernemers ondersteunen en ondernemend Drenthe nog mooier maken. En het MKB Fonds Drenthe biedt jou als ondernemer uit Eelderwolde niet enkel financieringsvormen aan. We beschikken namelijk ook over een breed netwerk aan ondernemers, deskundigen en mogelijk zelfs potentiële klanten. Gedurende de looptijd van jouw zakelijke lening in Eelderwolde zorgen wij dat je met de juiste mensen en bedrijven in contact komt om jouw idee of onderneming verder te helpen. Op deze manier krijg je bij ons niet alleen een zakelijke lening, maar ook een enorm netwerk die je ten volste kunt benutten.

Met onze financieringscheck kun je eenvoudig bekijken of je aan de voorwaarden voor een zakelijke lening in Eelderwolde voldoet.

zakelijke lening in Eelderwolde die aansluit op de behoeften van jouw onderneming 

Financieringen in Eelderwolde op maat

Elke onderneming heeft zijn eigen ambities, groeimogelijkheden, ideeën en ontwikkeling. Bij MKB Fonds Drenthe weten we dit als geen ander. Wij kijken daarom samen met jou naar een manier van financieren die past je onderneming past. Hierbij kun je inderdaad denken aan een zakelijke lening, maar ook bedrijfsfinanciering, starterslening of een werkkapitaal in Eelderwolde behoren bij ons tot de mogelijkheden. Op deze manier bieden wij maatwerk financieringen aan innovatieve en ambitieuze ondernemers in Drenthe. En dat onze maatwerkoplossingen werken, blijkt uit een scala aan succesvolle financieringen door MKB Fonds Drenthe in innovatieve en ambitieuze ondernemingen en projecten. Al deze projecten hebben als gemeenschappelijke deler dat ze bijdragen aan het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in Drenthe. Op deze manier proberen we het wonen, werken en ondernemen in onze prachtige provincie nog mooier te maken.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Eelderwolde

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een zakelijke lening in Eelderwolde, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een zakelijke lening in Eelderwolde? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Ambitieuze plannen!

Wij hebben het Fonds gevraagd om samen met de bank naar onze ambitieuze plannen te kijken, dit heeft geresulteerd in een prima resultaat, waarmee dit bedrijf de toekomst zonnig tegemoet ziet’.


Jos Wijland
Châteauhotel De Havixhorst
Doe de financieringscheck