zakelijke lening in Eext

  • Home
  • zakelijke lening in Eext

zakelijke lening in Eext

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Eext

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Eext. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een zakelijke lening, waarmee jouw innovatieve idee in Eext werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een zakelijke lening. Gedurende de looptijd van een zakelijke lening kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Eext. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een zakelijke lening in Eext? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een zakelijke lening in Eext aan te vragen.

Een zakelijke lening afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Eext 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een zakelijke lening kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een werkkapitaal, participatiefonds of bedrijfsfinanciering kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Eext die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Wij kijken naar mogelijkheden en ambities

Een zakelijke lening is ook voor jou mogelijk

Het verkrijgen van financieringen bij banken is niet eenvoudig. De eisen die ze stellen voor het verkrijgen van een zakelijke lening in Eext zijn hoog, de feiten moeten voor een bank kloppen en de risico’s mogen niet te hoog zijn. Voor de potentie van jouw innovatieve idee en voor jou als enthousiaste ondernemer is helaas te weinig oog. En dit is exact waar MKB Fonds Drenthe wel naar kijkt. Krijg je een zakelijke lening bij je bank in Eext niet rond voor jouw innovatieve idee of project? Onze investment managers kijken graag met je naar de potentie van jouw idee en de bijdrage ervan aan de werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming van onze provincie. Geloven zij in je idee of project? Dan bekijken we met welke financieringsvorm we jouw ambities werkelijkheid kunnen te laten worden. Heb je een zakelijke lening nodig voor je onderneming in Eext? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat het MKB Fonds Drenthe voor jou kan betekenen 

Neem nu contact op

Ambitieuze plannen!

Wij hebben het Fonds gevraagd om samen met de bank naar onze ambitieuze plannen te kijken, dit heeft geresulteerd in een prima resultaat, waarmee dit bedrijf de toekomst zonnig tegemoet ziet’.


Jos Wijland
Châteauhotel De Havixhorst
Doe de financieringscheck