zakelijke lening in Peest

  • Home
  • zakelijke lening in Peest

zakelijke lening in Peest

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Peest

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Peest. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een zakelijke lening, waarmee jouw innovatieve idee in Peest werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een zakelijke lening. Gedurende de looptijd van een zakelijke lening kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Peest. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een zakelijke lening in Peest? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een zakelijke lening in Peest aan te vragen.

zakelijke lening in Peest die aansluit op de behoeften van jouw onderneming 

Financieringen in Peest op maat

Elke onderneming heeft zijn eigen ambities, groeimogelijkheden, ideeën en ontwikkeling. Bij MKB Fonds Drenthe weten we dit als geen ander. Wij kijken daarom samen met jou naar een manier van financieren die past je onderneming past. Hierbij kun je inderdaad denken aan een zakelijke lening, maar ook achtergestelde lening, werkkapitaal of een starterslening in Peest behoren bij ons tot de mogelijkheden. Op deze manier bieden wij maatwerk financieringen aan innovatieve en ambitieuze ondernemers in Drenthe. En dat onze maatwerkoplossingen werken, blijkt uit een scala aan succesvolle financieringen door MKB Fonds Drenthe in innovatieve en ambitieuze ondernemingen en projecten. Al deze projecten hebben als gemeenschappelijke deler dat ze bijdragen aan het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in Drenthe. Op deze manier proberen we het wonen, werken en ondernemen in onze prachtige provincie nog mooier te maken.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Peest

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een zakelijke lening in Peest, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een zakelijke lening in Peest? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Geloven in succes!

Wij geloofden absoluut in onze kracht, maar de bank wilde garanties zien. Op aanraden van onze accountant hebben we contact gezocht met het MKB Fonds Drenthe om te kijken naar andere financieringsmogelijkheden. Zij kwamen bij ons langs voor ons verhaal, werden enthousiast en hebben ons uiteindelijk fantastisch geholpen.


Rick Melenhorst
Kwekerij Melenhorst
Doe de financieringscheck