zakelijke lening in Weerdinge

  • Home
  • zakelijke lening in Weerdinge

Op zoek naar een zakelijke lening in Weerdinge?

MKB Fonds Drenthe is er voor ambitieuze ondernemers uit Weerdinge

Heb je een innovatief idee of wil je jouw onderneming in Weerdinge opschalen? MKB Fonds Drenthe biedt financieringen op maat aan voor ondernemers uit Weerdinge. Dit doen we bijvoorbeeld met een zakelijke lening, waarmee je de mogelijkheid krijgt om jouw idee verder te ontwikkelen, het op de markt te brengen of om dit op te schalen. En bij MKB Fonds Drenthe zijn we niet enkel geldschieters. Naast het verstrekken van een zakelijke lening kun je tijdens de looptijd te allen tijde gebruik maken van van ons brede netwerk met waardevolle connecties. Je moet hierbij denken aan diverse bedrijven in uiteenlopende branches, deskundigen in verschillende vakgebieden en mogelijk potentiële klanten in de omgeving van Weerdinge. Op deze manier helpt MKB Fonds Drenthe je niet alleen met een financiële impuls, maar kun je ook jouw netwerk verrijken.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een zakelijke lening in Weerdinge voor jouw onderneming? Doe de financieringscheck om te kijken of je in aanmerking komt voor een zakelijke lening in Weerdinge. Heb je vragen of wil je is met iemand de mogelijkheden voor een zakelijke lening bespreken? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Een zakelijke lening afgestemd op jouw innovatie

Maatwerk financieringen in Weerdinge 

Het MKB Fonds Drenthe begrijpt als geen ander dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. En dit willen wij absoluut niet veranderen. Dat is de reden dat wij samen met jou in kaart brengen met welke financieringsvorm jouw innovatieve idee of onderneming het meeste opschiet. Een zakelijke lening kan de ideale financieringsvorm voor je zijn, maar een werkkapitaal, participatiefonds of bedrijfsfinanciering kunnen wij ook aan je aanbieden. Samen met onze investment managers kun je de mogelijkheden bespreken en bekijken wat het beste aansluit bij jouw onderneming, ambities en groeimogelijkheden. 

Met onze aanpak hebben we al meerdere succesvolle financieringen bewerkstelligd in innovatieve ondernemingen en projecten in Weerdinge die bijdragen aan de Drentse werkgelegenheid, het bedrijfsleven en de verduurzaming. 

Voor starters én bestaande ondernemingen in Weerdinge

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een zakelijke lening in Weerdinge, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een zakelijke lening in Weerdinge? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Pittig en leerzaam

Banken en investeerders laten op het gebied van high-tech innovaties echt kansen liggen. Onbegrijpelijk, zeker in deze tijd. Uiteindelijk ben ik dichtbij huis terecht gekomen. Via de NOM raakte ik in gesprek met het MKB Fonds Drenthe. We zijn stap voor stap tot een deal gekomen. Het was pittig en leerzaam en het is vooral gelukt omdat we een goede klik hadden. Wat ook wel moet. Want zonder chemie kan zoiets niet lukken.


Arjan Herskamp
Directeur, MyDataFactory BV
Doe de financieringscheck