achtergestelde lening in Nieuweroord

  • Home
  • achtergestelde lening in Nieuweroord

achtergestelde lening in Nieuweroord

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Nieuweroord

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Nieuweroord. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een achtergestelde lening, waarmee jouw innovatieve idee in Nieuweroord werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een achtergestelde lening. Gedurende de looptijd van een achtergestelde lening kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Nieuweroord. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een achtergestelde lening in Nieuweroord? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een achtergestelde lening in Nieuweroord aan te vragen.

achtergestelde lening op maat in Nieuweroord

Persoonlijke benadering & maatwerk

Geen onderneming is hetzelfde, daarom kijken wij samen met jou welke financieringsvorm het best bij je situatie past. Dit kan een achtergestelde lening zijn, maar bijvoorbeeld ook een werkkapitaal, participatiefonds of zakelijke lening. Door deze maatwerk benadering hebben wij met het MKB Fonds Drenthe de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan vele succesvolle projecten, die samen goed zijn voor meer dan 500 arbeidsplaatsen in Drenthe. Door deze stimulering van de werkgelegenheid én het bedrijfsleven in Drenthe, bieden we perspectief aan alle inwoners van onze mooie provincie om zowel nu, als in de toekomst, te kunnen wonen, werken en ondernemen in Drenthe.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Nieuweroord

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een achtergestelde lening in Nieuweroord, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een achtergestelde lening in Nieuweroord? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Geloven in succes!

Wij geloofden absoluut in onze kracht, maar de bank wilde garanties zien. Op aanraden van onze accountant hebben we contact gezocht met het MKB Fonds Drenthe om te kijken naar andere financieringsmogelijkheden. Zij kwamen bij ons langs voor ons verhaal, werden enthousiast en hebben ons uiteindelijk fantastisch geholpen.


Rick Melenhorst
Kwekerij Melenhorst
Doe de financieringscheck