bedrijfsfinanciering in Boermastreek

  • Home
  • bedrijfsfinanciering in Boermastreek

bedrijfsfinanciering in Boermastreek

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Boermastreek

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Boermastreek. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een bedrijfsfinanciering, waarmee jouw innovatieve idee in Boermastreek werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een bedrijfsfinanciering. Gedurende de looptijd van een bedrijfsfinanciering kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Boermastreek. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een bedrijfsfinanciering in Boermastreek? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een bedrijfsfinanciering in Boermastreek aan te vragen.

bedrijfsfinanciering op maat in Boermastreek

Persoonlijke benadering & maatwerk

Geen onderneming is hetzelfde, daarom kijken wij samen met jou welke financieringsvorm het best bij je situatie past. Dit kan een bedrijfsfinanciering zijn, maar bijvoorbeeld ook een participatiefonds, bedrijfsfinanciering of werkkapitaal. Door deze maatwerk benadering hebben wij met het MKB Fonds Drenthe de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan vele succesvolle projecten, die samen goed zijn voor meer dan 500 arbeidsplaatsen in Drenthe. Door deze stimulering van de werkgelegenheid én het bedrijfsleven in Drenthe, bieden we perspectief aan alle inwoners van onze mooie provincie om zowel nu, als in de toekomst, te kunnen wonen, werken en ondernemen in Drenthe.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Boermastreek

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een bedrijfsfinanciering in Boermastreek, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een bedrijfsfinanciering in Boermastreek? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Pittig en leerzaam

Banken en investeerders laten op het gebied van high-tech innovaties echt kansen liggen. Onbegrijpelijk, zeker in deze tijd. Uiteindelijk ben ik dichtbij huis terecht gekomen. Via de NOM raakte ik in gesprek met het MKB Fonds Drenthe. We zijn stap voor stap tot een deal gekomen. Het was pittig en leerzaam en het is vooral gelukt omdat we een goede klik hadden. Wat ook wel moet. Want zonder chemie kan zoiets niet lukken.


Arjan Herskamp
Directeur, MyDataFactory BV
Doe de financieringscheck