bedrijfskrediet in De Kiel

  • Home
  • bedrijfskrediet in De Kiel

bedrijfskrediet in De Kiel

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in De Kiel

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in De Kiel. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een bedrijfskrediet, waarmee jouw innovatieve idee in De Kiel werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een bedrijfskrediet. Gedurende de looptijd van een bedrijfskrediet kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in De Kiel. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een bedrijfskrediet in De Kiel? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een bedrijfskrediet in De Kiel aan te vragen.

bedrijfskrediet op maat in De Kiel

Persoonlijke benadering & maatwerk

Geen onderneming is hetzelfde, daarom kijken wij samen met jou welke financieringsvorm het best bij je situatie past. Dit kan een bedrijfskrediet zijn, maar bijvoorbeeld ook een zakelijke lening, werkkapitaal of participatiefonds. Door deze maatwerk benadering hebben wij met het MKB Fonds Drenthe de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan vele succesvolle projecten, die samen goed zijn voor meer dan 500 arbeidsplaatsen in Drenthe. Door deze stimulering van de werkgelegenheid én het bedrijfsleven in Drenthe, bieden we perspectief aan alle inwoners van onze mooie provincie om zowel nu, als in de toekomst, te kunnen wonen, werken en ondernemen in Drenthe.

Voor starters én bestaande ondernemingen in De Kiel

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een bedrijfskrediet in De Kiel, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een bedrijfskrediet in De Kiel? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Interesse in onze plannen

Toen ik voor financiering contact opnam met het MKB Fonds Drenthe raakte alles in een stroomversnelling. Het was een interessant proces om met elkaar mee te maken. In verschillende gesprekken zijn we met het MKB Fonds Drenthe de diepte ingegaan. Zij leggen verschillende accenten waardoor ze blinde vlekken vermijden. Opvallend was dat ze vooral geïnteresseerd waren in de ondernemers achter de plannen.

Gert IJszenga directeur Campooz Group
Doe de financieringscheck