bedrijfskrediet in Nieuw-Buinen

  • Home
  • bedrijfskrediet in Nieuw-Buinen

Op zoek naar een bedrijfskrediet in Nieuw-Buinen?

MKB Fonds Drenthe is er voor ambitieuze ondernemers uit Nieuw-Buinen

Heb je een innovatief idee of wil je jouw onderneming in Nieuw-Buinen opschalen? MKB Fonds Drenthe biedt financieringen op maat aan voor ondernemers uit Nieuw-Buinen. Dit doen we bijvoorbeeld met een bedrijfskrediet, waarmee je de mogelijkheid krijgt om jouw idee verder te ontwikkelen, het op de markt te brengen of om dit op te schalen. En bij MKB Fonds Drenthe zijn we niet enkel geldschieters. Naast het verstrekken van een bedrijfskrediet kun je tijdens de looptijd te allen tijde gebruik maken van van ons brede netwerk met waardevolle connecties. Je moet hierbij denken aan diverse bedrijven in uiteenlopende branches, deskundigen in verschillende vakgebieden en mogelijk potentiële klanten in de omgeving van Nieuw-Buinen. Op deze manier helpt MKB Fonds Drenthe je niet alleen met een financiële impuls, maar kun je ook jouw netwerk verrijken.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een bedrijfskrediet in Nieuw-Buinen voor jouw onderneming? Doe de financieringscheck om te kijken of je in aanmerking komt voor een bedrijfskrediet in Nieuw-Buinen. Heb je vragen of wil je is met iemand de mogelijkheden voor een bedrijfskrediet bespreken? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

bedrijfskrediet op maat in Nieuw-Buinen

Persoonlijke benadering & maatwerk

Geen onderneming is hetzelfde, daarom kijken wij samen met jou welke financieringsvorm het best bij je situatie past. Dit kan een bedrijfskrediet zijn, maar bijvoorbeeld ook een achtergestelde lening, zakelijke lening of starterslening. Door deze maatwerk benadering hebben wij met het MKB Fonds Drenthe de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan vele succesvolle projecten, die samen goed zijn voor meer dan 500 arbeidsplaatsen in Drenthe. Door deze stimulering van de werkgelegenheid én het bedrijfsleven in Drenthe, bieden we perspectief aan alle inwoners van onze mooie provincie om zowel nu, als in de toekomst, te kunnen wonen, werken en ondernemen in Drenthe.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Nieuw-Buinen

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een bedrijfskrediet in Nieuw-Buinen, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een bedrijfskrediet in Nieuw-Buinen? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Makkelijk benaderbaar maar wel kritisch

Het MKB Fonds Drenthe is makkelijk benaderbaar maar wel kritisch en hebben flink druk op het proces en de plannen gezet. En dat voelde overigens goed hoor. Daar krijg je als ondernemer alleen maar vertrouwen van. Ja, we zijn goed geholpen door het MKB Fonds Drenthe.


Manilde Matthijssen
vennoot, Tralaluna
Doe de financieringscheck