bedrijfslening in Veendijk

  • Home
  • bedrijfslening in Veendijk

bedrijfslening in Veendijk

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Veendijk

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Veendijk. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een bedrijfslening, waarmee jouw innovatieve idee in Veendijk werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een bedrijfslening. Gedurende de looptijd van een bedrijfslening kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Veendijk. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een bedrijfslening in Veendijk? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een bedrijfslening in Veendijk aan te vragen.

bedrijfslening op maat in Veendijk

Persoonlijke benadering & maatwerk

Geen onderneming is hetzelfde, daarom kijken wij samen met jou welke financieringsvorm het best bij je situatie past. Dit kan een bedrijfslening zijn, maar bijvoorbeeld ook een zakelijke lening, achtergestelde lening of bedrijfsfinanciering. Door deze maatwerk benadering hebben wij met het MKB Fonds Drenthe de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan vele succesvolle projecten, die samen goed zijn voor meer dan 500 arbeidsplaatsen in Drenthe. Door deze stimulering van de werkgelegenheid én het bedrijfsleven in Drenthe, bieden we perspectief aan alle inwoners van onze mooie provincie om zowel nu, als in de toekomst, te kunnen wonen, werken en ondernemen in Drenthe.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Veendijk

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een bedrijfslening in Veendijk, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een bedrijfslening in Veendijk? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Geloven in succes!

Wij geloofden absoluut in onze kracht, maar de bank wilde garanties zien. Op aanraden van onze accountant hebben we contact gezocht met het MKB Fonds Drenthe om te kijken naar andere financieringsmogelijkheden. Zij kwamen bij ons langs voor ons verhaal, werden enthousiast en hebben ons uiteindelijk fantastisch geholpen.


Rick Melenhorst
Kwekerij Melenhorst
Doe de financieringscheck