microkrediet in Rogat

  • Home
  • microkrediet in Rogat

microkrediet in Rogat

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Rogat

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Rogat. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een microkrediet, waarmee jouw innovatieve idee in Rogat werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een microkrediet. Gedurende de looptijd van een microkrediet kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Rogat. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een microkrediet in Rogat? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een microkrediet in Rogat aan te vragen.

microkrediet op maat in Rogat

Persoonlijke benadering & maatwerk

Geen onderneming is hetzelfde, daarom kijken wij samen met jou welke financieringsvorm het best bij je situatie past. Dit kan een microkrediet zijn, maar bijvoorbeeld ook een bedrijfsfinanciering, zakelijke lening of participatiefonds. Door deze maatwerk benadering hebben wij met het MKB Fonds Drenthe de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan vele succesvolle projecten, die samen goed zijn voor meer dan 500 arbeidsplaatsen in Drenthe. Door deze stimulering van de werkgelegenheid én het bedrijfsleven in Drenthe, bieden we perspectief aan alle inwoners van onze mooie provincie om zowel nu, als in de toekomst, te kunnen wonen, werken en ondernemen in Drenthe.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Rogat

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een microkrediet in Rogat, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een microkrediet in Rogat? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Makkelijk benaderbaar maar wel kritisch

Het MKB Fonds Drenthe is makkelijk benaderbaar maar wel kritisch en hebben flink druk op het proces en de plannen gezet. En dat voelde overigens goed hoor. Daar krijg je als ondernemer alleen maar vertrouwen van. Ja, we zijn goed geholpen door het MKB Fonds Drenthe.


Manilde Matthijssen
vennoot, Tralaluna
Doe de financieringscheck