participatiefonds in Hees

  • Home
  • participatiefonds in Hees

participatiefonds in Hees

MKB Fonds Drenthe helpt ondernemers in Hees

MKB Fonds Drenthe levert maatwerk financieringen aan ambitieuze ondernemers in Hees. Namens de Provincie Drenthe ondersteunen wij je bijvoorbeeld middels een participatiefonds, waarmee jouw innovatieve idee in Hees werkelijkheid kan worden of waarmee je groeiende onderneming vooruit wordt geholpen. En het blijft niet alleen bij een participatiefonds. Gedurende de looptijd van een participatiefonds kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. We brengen je graag in contact met tal van bedrijven, deskundigen en wellicht zelfs potentiële klanten in Hees. Ben je benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor een participatiefonds in Hees? Doe dan nu de financieringscheck en ontdek binnen 1 minuut of je aan de voorwaarden voldoet om een participatiefonds in Hees aan te vragen.

participatiefonds op maat in Hees

Persoonlijke benadering & maatwerk

Geen onderneming is hetzelfde, daarom kijken wij samen met jou welke financieringsvorm het best bij je situatie past. Dit kan een participatiefonds zijn, maar bijvoorbeeld ook een participatiefonds, achtergestelde lening of bedrijfsfinanciering. Door deze maatwerk benadering hebben wij met het MKB Fonds Drenthe de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan vele succesvolle projecten, die samen goed zijn voor meer dan 500 arbeidsplaatsen in Drenthe. Door deze stimulering van de werkgelegenheid én het bedrijfsleven in Drenthe, bieden we perspectief aan alle inwoners van onze mooie provincie om zowel nu, als in de toekomst, te kunnen wonen, werken en ondernemen in Drenthe.

Voor starters én bestaande ondernemingen in Hees

Wanneer de bank geen optie is

Wanneer je bank terughoudend is in het verstrekken van een participatiefonds in Hees, kunnen wij je vaak toch ondersteunen bij de financiering van jouw innovatieve project of onderneming. Waar een bank bijvoorbeeld teveel risico ziet in de plannen van een ondernemer, kijkt het MKB Fonds Drenthe vooral of het plan een groei in werkgelegenheid kan bieden en of we bijvoorbeeld gezamenlijk co-financiers kunnen vinden, zodat het project toch gefinancierd kan worden. Ben je dus als Drentse ondernemer zoek naar een participatiefonds in Hees? En krijg je de financiering met bijvoorbeeld de bank niet rond? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken graag samen met je uit welke rol het MKB Fonds Drenthe hierin kan spelen

Neem nu contact op

Ambitieuze plannen!

Wij hebben het Fonds gevraagd om samen met de bank naar onze ambitieuze plannen te kijken, dit heeft geresulteerd in een prima resultaat, waarmee dit bedrijf de toekomst zonnig tegemoet ziet’.


Jos Wijland
Châteauhotel De Havixhorst
Doe de financieringscheck