Campooz Group

Campooz maakt stoere en eigenzinnige vouwwagens. Het is een jong Drents bedrijf en bestormt de internationale vouwwagenmarkt met hun eigenwijzelees meer

Producent van eigenzinnige vouwwagens en stoere trekking luifels

Campooz maakt stoere en eigenzinnige vouwwagens. Het is een jong Drents bedrijf en bestormt de internationale vouwwagenmarkt met hun eigenwijze marktbenadering.

Tot twee jaar terug had nog nooit iemand van Campooz gehoord. Nu verkopen dealers in Nederland, Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk en Zweden de vouwwagens van Campooz. Onlangs is men ook gestart met de verkoop van stoere trekking luifels. De Trekking luifel van de vouwwagens heeft model gestaan. Het resultaat is bijzonder en onderscheidt zich door de ronde vormen en een strak lijnenspel. Binnenkort te koop bij alle kampeer- en caravanspeciaalzaken.

Meer lezen over Campooz? Lees het artikel  op onze website: Campooz maakt stoere en eigenzinnige vouwwagens

website Campooz Group

Interesse in onze plannen

Toen ik voor financiering contact opnam met het MKB Fonds Drenthe raakte alles in een stroomversnelling. Het was een interessant proces om met elkaar mee te maken. In verschillende gesprekken zijn we met het MKB Fonds Drenthe de diepte ingegaan. Zij leggen verschillende accenten waardoor ze blinde vlekken vermijden. Opvallend was dat ze vooral geïnteresseerd waren in de ondernemers achter de plannen.

Gert IJszenga directeur Campooz Group
  • Gevestigd in Drenthe
  • Groei of innovatie
  • Aanvullende financiering
  • Reguliere terugbetaling
Doe de financieringscheck