Inspirerende netwerkbijeenkomst 9 november

Wat was het fijn om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen! Afgelopen 9 november organiseerden we een netwerkbijeenkomst; met ondernemingen waarin we investeren, onze aandeelhouders en toezichthouders.

Inspirerende netwerkbijeenkomst 9 november

Campooz: stoere tenttrailers

We ontmoetten elkaar bij Campooz in Assen. Ook in dit bedrijf hebben we geïnvesteerd. Campooz maakt o.a. stoere, innovatieve tenttrailers. We kregen een rondleiding en de mannen van Campooz hebben hun inspirerende ondernemersverhaal verteld. Begonnen in een schuur, uit passie voor reizen en kamperen. En uitgegroeid tot een volwassen, groeiend bedrijf in een inmiddels grote productiehal!

Inspirerende netwerkbijeenkomst 9 november

Henk Brink tekent voor fondsverstrekking extra 10 miljoen

Niet helemaal een primeur, maar wel een officieel moment! Henk Brink en Dina Boonstra, directeur van de NOM, zetten hun handtekening op de overeenkomst waarin de Provincie Drenthe 10 miljoen euro extra toezegt aan het MKB Fonds Drenthe. Heel fijn, want nu kunnen we nog meer MKB-bedrijven helpen met hun groei- of innovatieplannen.

Smaakt naar meer

De algehele sfeer tijdens de avond? Inspirerend, gezellig en vooral: smaakt naar meer. Meerdere ondernemers gaven aan de ontmoetingen waardevol te vinden en vaker bij elkaar te komen. Goed om te horen, we gaan dit zeker elk jaar herhalen!

Benieuwd of MKB Fonds Drenthe ook iets voor jou kan doen? Neem gerust en vrijblijvend contact op!

Doe de financieringscheck